2021-03-03 10:21Preses relīze

Jauns ūdensizturīgs statīvs no Sirui

Tagad jūs varat iegūt vislabāko no abiem aspektiem - kompaktu statīvu pārgājieniem, kā arī elastīgu statīvu visām jūsu makro un zema leņķa fotografēšanas vajadzībām.

 

Sirui ST-124 ūdensizturīgs oglekļa šķiedras statīvs ir visjaunākais statīvs Sirui ūdensizturīgo statīvu klāstā. Tas ir pasargāts no ūdens, netīrumiem, putekļiem, un tam ir jaunizveidots bloķēšanas mehānisms ērtai darbībai un līmeņrādis precīzai izlīdzināšanai.

Lai gan statīva maksimālais augstums ir 158 cm, to var salocīt līdz tikai 48 cm, kas nozīmē, ka to ir viegli piestiprināt pie mugursomas, un tas ir lieliski piemērots nedēļas nogales pārgājienam.

Statīvs sver tikai 1200 g (bez galvas) ar kravnesību līdz veseliem 12 kg!

Statīva kājas ir izgatavotas no astoņu slāņu oglekļa šķiedras, kas samazina svaru, palielina stabilitāti un samazina vibrācijas. Centrālā kolonna ir izgatavota trīsstūra formā, lai uzlabotu stingrību, kā arī ļauj salocītā statīva profilam būt ārkārtīgi zemam, un vienu statīva kāju var izmantot kā Monopod statīvu. Kājām ir trīs sprūdrata pozīcijas, kas ļauj statīvu izmantot dažādos leņķos un pagarinājumos. Minimālais augstums ir 38 cm, kas padara statīvu ideāli piemērotu fotografēšanai makro un zemā līmenī. Gumijas kājas un metāla radzes nodrošina statīva stabilitāti uz jebkuras virsmas.

Spēcīga lodveida galva ar zemu profilu un spēju noturēt lielu smagumu

Kopā ar jauno statīvu Sirui laiž klajā arī savu jauno lodveida galvu ST-10.

Sirui ST-10 lodveida galva ir izstrādāta un izgatavota pēc visaugstākajiem standartiem. Tai ir īpaši zems profils, vienlaikus saglabājot augstu 30 kg kravnesību.

Pamatni un panoramēšanas skavu var vienmērīgi pagriezt par 360°, ļaujot ārkārtīgi vienkārši uzņemt panorāmas kadrus. Galvu var pilnībā izlīdzināt ar līmeņrāža palīdzību. Fiksācijas ierīce ir saderīga ar Arca-Swiss sistēmu, ļaujot izmantot dažādas ātras atdalīšanas plāksnes. Drošības bloķēšanas sistēma novērš ātras atdalīšanas plāksnes nejaušu nobīdi. Precīza pogu vadība ļauj ļoti vienmērīgi un efektīvi bloķēt un atbloķēt atsevišķus komponentus. Berzes vadības pogu var izmantot, lai nostiprinātu vai atbrīvotu bumbu.

 

Pārī ar ST-124 statīvu jūs iegūstat statīvu, kura svars ir tikai 1570 g, ar iespēju izmantot visus, sākot no maziem viegliem fiksēta fokusa attāluma objektīviem līdz smagākiem un lielākiem tālummaiņas objektīviem.

 

 

Cena un piegāde

Jaunajam statīvs ir pieejams trīs dažādos komplektos:

SIRUI ST-124 KARBONA ŠĶIEDRAS STATĪVS     EUR  255,-

SIRUI ST-124+ST-10 KARBONA ŠĶIEDRAS STATĪVA KOMPLEKTS     EUR 339,-

SIRUI ST-124+VA-5 KARBONA ŠĶIEDRAS STATĪVA VIDEO KOMPLEKTS     EUR 329,-

SIRUI ST-10 LODEVEIDA GALVA     EUR 99,-

 

Statīvu piegāde sāksies martā.

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

Izgatavots no 8 slāņu oglekļa šķiedras

Lieliski piemērots zema līmeņa un makro fotografēšanai

Minimums 38 cm

Maksimālais augstums 158 cm (tikai statīvs)

Statīva kravnesība: 12 kg

ST-10 lodveida galvas kravnesība 30 kg

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs