2021-01-08 07:00Preses relīze

Jauns objektīvs ar satriecošu sniegumu ainavu mīļotājiem 

Ražotājs NiSi ir labi pazīstams zīmols lielākajai daļai ainavu un arhitektūras fotogrāfu. NiSi mūsdienās ir pazīstams ar to, ka ir pasaulē vadošais zīmols, kas pasaules mērogā ražo visaugstākās kvalitātes filtrus prasīgiem fotogrāfiem

Zīmols tagad paplašina savu klāstu, un ir pienācis laiks jaunam aizraujošam produktam - 15 mm f/4 platleņķa objektīvam, kas paredzēts lietošanai ar pilnkadra sensoriem.

 

Objektīvs ir manuāls ultra platleņķa objektīvs, kas ir pieejams ar četriem dažādiem stiprinājumiem: Sony E, Canon RF, Nikon Z un Fujifilm X

Objektīva vieglais un pārnēsājamais dizains ar 470 gramiem svarā lieliski der bezspoguļkamerām, padarot objektīvu ērti pārnēsājamu jebkam, sākot no dabas un astronomisko objektu fotografēšanai līdz ielas, ātrgaitas un radošām portretu fotografēšanai ar unikālu, īpaši plašu redzeslauku.

Objektīvam ir lielisks 112° redzeslauks, kas ir platāks par parasto redzes leņķi standarta 15 mm fokusa attālumam, tas faktiski ir līdzvērtīgs 14,5 mm fokusa attālumam.

 

Korpuss sastāv no pilnībā metāla konstrukcijas, kas objektīvam piešķir izturību un drošību pat lietojot skarbās vidēs. Fokusa gredzenā ir lodīšu gultnis, kas darbojas vienmērīgi un ļauj ērti un precīzi pielāgot iestatījumus.

Gan priekšpusē, gan aizmugurē ir matēta krāsa, lai izvairītos no atstarošanās. 

Priekšpusē ir 72 mm vītne, un tā atbalsta standarta 72 mm apļveida filtrus un, protams, NiSi populārās 100 mm filtra turētāju sistēmas. Tas ļauj uzņemt, eksperimentējot un izbaudot vieglo filtru lietošanu.

Optiskā konstrukcija sastāv no 12 elementiem 10 grupās, un tai ir viens abpusējs asfērisks elements un divi īpaši zemas dispersijas elementi, lai nodrošinātu vislabāko optisko veiktspēju. Pateicoties optiskajai konstrukcijai, objektīvs rada minimālu hromatisko aberāciju, izkropļojumus un vinjeti.

Objektīvs izmanto pretatstarošanas filmu tehnoloģiju, lai uzlabotu gaismcaurlaidību un samazinātu sauleszaķīšus, kā arī izkliedētu gaismu.

Pateicoties 10 taisnas diafragmas asmeņiem, objektīvs var radīt zvaigznes staru efektu ar diafragmu no f/4 līdz f/22, un optiskās konstrukcijas dēļ zvaigznes staru efektam nav žilbinājuma. 

Minimālais fokusa attālums ir 0,2 m, kas palīdz jums radīt satriecošu vizuālu efektu tuvplānu priekšplāna subjektiem jūsu attēlos.

 

Cena un piegāde

Objektīva piegāde sāksies 2021. gada janvārī. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir EUR 589,-.

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Pieejams ar četriem dažādiem stiprinājumiem: Sony E/ Canon RF/ Nikon Z/ Fujifilm X
  • Lieliska optiskā veiktspēja
  • Objektīvs ar 10 taisniem diafragmas asmeņiem var radīt zvaigznes staru efektu no līdz pat f/4 līdz f/22
  • Optiskā konstrukcija sastāv no 12 elementiem 10 grupās, un tai ir viens abpusējs asfērisks elements un divi īpaši zemas dispersijas elementi
  • Minimālais fokusa attālums ir 0,2 m
  • 72 mm priekšējā vītne standarta filtriem

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs