2021-04-23 09:30Preses relīze

Jauns kompakts  platleņķa objektīvs Sony Aps-c

Fokusa attālums un augsta optiskā kvalitāte padara Samyang AF 12 mm f/2.0 E par ideālu objektīvu ainavas, ceļojumu, interjera dizaina un arhitektūras fotografēšanai. Ar f /2.0 spilgtumu tas ir lieliski piemērots arī astrofotogrāfēšanai.

 

Samyang MF12mm f/2.0 ir reprezentatīvs objektīvs, kuru ilgu laiku mīlēja astrofotografēšanas un ainavu fotogrāfi. Šis jaunais AF 12mm f/2.0 E ievieš automātiskās fokusēšanas sistēmu un jaunu, modernu dizainu. AF 12 mm f/2.0 ir izcila attēla kvalitāte un lielisks asums no malas līdz malai, lai jūs varētu plaši uzņemt zvaigžņoto nakti.

Šis jaunais 12 mm objektīvs, kas sver tikai 213 g un ir tikai 59,2 mm garš, nodrošina ideālu pārnesamības un izcilas veiktspējas līdzsvaru, un tas ir visvieglākais un vismazākais šobrīd tirgū pieejamais AF 12 mm objektīvs.

 

Objektīva konstrukcija sastāv no 12 elementiem 10 grupās ar pieciem īpašiem stikliem (1 H-ASP, 1 ASP un 3 īpaši zemas dispersijas (ED)), trīs īpaši zemas dispersijas elementi un divi asfēriski (H-ASP un ASP) elementi ir iekļauti optiskajā dizainā, lai samazinātu hromatiskās aberācijas un izkropļojumus, lai iegūtu asākus attēlus.

Uz objektīva elementiem ir uzklāts ultra multi pārklājums (UMC, no angļu val. Ultra multi Coating), lai samazinātu virsmas atstarojumus un novērstu objektīva atspīdumus un dubultattēlu veidošanos, kā arī nodrošinātu labāku gaismas caurlaidību un lielāku kontrastu.

Pateicoties optiskajai konstrukcijai, objektīvs nodrošina izcilu attēla kvalitāti no centra līdz malām pat pie f/2.0 maksimālās diafragmas.

Korpuss ir izgatavots no metāla, un objektīvs ir hermētiski noslēgts, lai nodrošinātu lietošanu pat skarbos laika apstākļos.

 

Izcenojums un piegāde:

Jaunā objektīva piegāde sāksies 2021. gada maija beigās Ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 369;-

Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, rakstiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas:

Lieliska optikas veiktspēja

Ekvivalents 18 mm objektīvs uz 35 mm pilnkadra kameras

Sver tikai 213 g un ir tikai 59,2 mm garš

Autofokuss

Lieliski piemērots gan astrofotografēšanai, gan ainavu fotografēšanai


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs