2021-03-29 08:07Preses relīze

Jauns binokļu dizains no Steiner Navigator.

Steiner Navigator jau sen ir labākā binokļu izvēle profesionāliem jūrniekiem un matrožiem. “Steiner” binokļus mūsdienās izmanto daži no pasaules lielākajiem kuģniecības uzņēmumiem un vairāki jūras glābēji.

 

Jaunajam binoklim ir lielāka un uzlabota saķere. Ar jauno saķeri ir vieglāk rīkoties ar binokli ar vienu roku pat skarbos jūras apstākļos. Tas nodrošina drošu navigāciju pat vissarežģītākajos apstākļos. Jaunā gumijas bruņu tekstūra papildus stingrai saķerei sniedz arī īpašu iespēju atgrūst ūdeni, lai nodrošinātu neslīdošu un drošu rīkošanos, īpaši stipra lietus laikā.

 

Vēl viena jauna iezīme ir uzlabots redzes lauks. Paplašinātais redzes lauks lietotājiem atvieglo drošu navigāciju, ienākot ostā vai līdzīgā šaurā vidē, piemēram, kuģojot šauros arhipelāgos.

 

Tāpat kā iepriekšējais modelis, arī jaunā “Navigator” sērija piedāvā divus modeļus ar populāro analogo integrēto kompasu. Kompass palīdz ātri izņemt balstu un atvieglo saziņu laivā. Šis kompass ir šķidruma slāpēts, absorbē lielus triecienus uz klāja un ir arī visprecīzākais savā klasē. Jauna kompasa iezīme ir gaismas pogas vieta. Šis pielāgojums ļauj lietotājam (-i) turēt binokli tikai ar vienu roku un vienlaikus aktivizēt kompasa apgaismojumu.

 

Steiner Navigator sērija sastāv no šādiem modeļiem:

 

Navigator 7x50

Šis binoklis ar 50 mm objektīva diametru un septiņu reižu palielinājumu nodrošina

vienmērīgu skatu pat skarbos jūras apstākļoss un garantē spilgtu attēlu ar 

Izciliem kontrastiem un detaļu asumu pat tumsā.

Ieteicamā pārdošanas cena EUR 519,90,-

 

Navigator 7x50c

Papildus izcilajai attēla kvalitātei šis binoklis piedāvā lielu analogo

un ar šķidrumu slāpētu kompasu, kuru var apgaismot un atvieglot

virziena noteikšanu jūrā.

Ieteicamā pārdošanas cena EUR 629,90,-

 

Navigator 7x30

Pateicoties kompaktajam dizainam un objektīva 30 mm diametram, šis binoklis ir

absolūti viegls un ideāls pavadonis spontāniem ceļojumiem. Šīs

īpašības padara to ļoti ērti pārnēsājamu, kas arī garantē neticamu pieredzi uz sauszemes

Ieteicamā pārdošanas cena EUR 420,90,-

 

Navigator 7x30c

Ērti lietojams un daudzpusīgi binokļi, kas piedāvā papildus tā kompaktajam izmēram

un izcilajai attēla kvalitātei, integrētu ar augstas izšķirtspējas (HD) stabilizētu kompasu. Tas nodrošina lielāku drošība jūrā, izmantojot uzticamus stūrēšanas kursus.

Ieteicamā pārdošanas cena EUR 519,90,-

 

Jauno binokļu piegāde sāksies Aprīlī.

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, rakstiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Viegli lietojams ar vienu roku 
  • Ūdeni atgrūdoša konstrukcija
  • Lielisks redzes lauks 
  • Kompass

 

.

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs