2021-02-01 12:00Preses relīze

Jaudīgs atjauninājums no Nanlite

Īsā laikā Nanlite ir kļuvis par vadošo gaismas diožu (LED) apgaismojuma ražotāju mūsdienu video satura veidotājiem. Mēs esam redzējuši vairākas aizraujošas ziņas parklajā laisto produkciju, piemēram, “Pavotubes”, “Litolite” un populāro un spēcīgo “Forza” sēriju.Tagad ir pienācis laiks ilgi gaidītajam viena no Nanlite vispopulārākā LED — Forza 300 —atjauninājumam.

Jaunais divkrāsu iespēju papildinājums Forza sērijai lietotājiem piedāvā milzīgi paplašinātu korelētās krāsu temperatūras (CCT) diapazonu no 2700K līdz 6500K, nodrošinot precīzu, konsekventu volframa (3200K) vai dienasgaismas (5600K) apgaismojumu.

Jaunais atjauniājums ietver pilnīgu apgaismojuma regulēšanu ar izcilu krāsu atveidošanas indeksu (CRI) (vid. 96) un televīzijas apgaismojuma konsekvences indeksu (TLCI) (vid. 98).

Forza zema enerģijas patēriņa apgaismojuma risinājumu klāstam padara to par vienu nojaudīgākajām, radoši pielāgojamām LED gaismām mūsdienu tirgū. Forza 300B apgaismojumu ir paredzēts izmantot gan studijā, gan laukā. Apgaismojumu var darbināt ar komplektā iekļauto maiņstrāvas (AC) adapteri vai ar divām 14,4 V “V” veida stiprinājuma baterijām (nav iekļautas komplektā). Pateicoties 2,4 GHz savienojamībai, to ir viegli vadīt bezvadu režīmā, izmantojot komplektā iekļauto tālvadības pulti. 300B apgaismojumam ir uzlabota 360 grādu skava, kā arī tas ir papildināts ar Bowen stiprinājumu un lietussargu turētāju. Tas ir pilnībā saderīgs ar papildu Nanlite piederumu klāstu, ieskaitot Fresnela lēcas, softboksus un laternas, kas lietotājiem ļauj elastīgi un brīvi uzlabot un paplašināt Forza 300B apgaismojuma radošās iespējas, kā vien profesionāļi vēlas.

Piegāde un cena

Nanlite Forza 300B piegāde sāksies šī gada Marta vidū. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir EUR 939;-.

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

• Mainīga krāsu temperatūra

• TLCI vidēji 98, CRI vidēji 96

• Pilnīga apgaismojuma regulēšana no 0 līdz 100%

• Tūlītēja pārslēgšanās starp režīmiem

• Inteliģents dizains

• Pārnēsājams, kompakts, viegls dizains

• Ātra uzstādīšana

• Bezvadu un digitālo multipleksu (DMX) savienojamība

• Darbojas ar strāvu/baterijām

• 360° skavas dizains

• Tālvadība ar Bluetooth vai vadu DMX/attālo ierīču pārvaldību (RDM)

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs