2020-09-14 09:01Preses relīze

Izšķirošajam brīdim radīts objektīvs

Jaunais lielās diafragmas objektīva Samyang AF 35 mm F1.8 FE kompaktais izmērs un mazais svars, kas paredzēts Sony kamerām, sniedz mobilitāti un iespēju sev ērtā veidā uzņemt dažādas lietas, sākot ar ikdienas momentuzņēmumiem, ēdienu, pilsētvides, ainavām un daudziem citiem.

Daudzi fotogrāfi uzskata 35 mm objektīvu par daudzfunkcionālāko objektīvu no visiem. Ja jūs pajautātu profesionālam fotogrāfam vai fotogrāfei, kuru objektīvu viņš vai viņa ņemtu līdzi uz pamestu salu, tas droši vien būtu 35 mm objektīvs.

Šis jaunais Sony pilna kadra objektīvs uzlabo Samyang populāro mazo, bet vareno sēriju un nodrošina izcilu attēla kvalitāti no malas līdz malai, izmantojot maksimums F1.8 diafragmu. Pateicoties objektīva klusajam autofokusam un nepiekāpīgai darbības izsekošanai, tas ir lieliska izvēle gan nekustīgu attēlu, gan filmu uzņemšanai.

 

Izturīga konstrukcija

Objektīva uzbūve sastāv no 10 elementiem astoņās grupās. Divi asfēriskās lēcas objektīvi un divi hibrīda asfēriskās lēcas objektīvi samazina sfērisko un izkropļojumu aberāciju, lai iegūtu vislabāko iespējamo attēla kvalitāti. Deviņu asmeņu atvērums rada krēmīgu apļveida bokē un palīdz radīt sapņainu sekla lauka dziļumu.

Objektīvs sver tikai 210 g (bez objektīva vāciņa un blendes). Tā izmērs ir 65,0 mm diametrā un 63,5 mm garumā, un tas ir noturīgs pret laika apstākļu ietekmi, lai izturētu lietošanu skarbās vidēs. 

Objektīva pusē ir pielāgots slēdzis, kuram lietotājs var piešķirt dažādas funkcijas. Funkcijas var viegli mainīt vai pievienot vairāk, izmantojot Samyang objektīva staciju.

 

Ātrs un kluss autofokuss ar lielisku izsekošanu, lai uzņemtu video

Pateicoties jaunizveidotajam un attīstītajam Linear STM (soļu motoram), lielāku un smagāku fokusa objektīvu grupu var kontrolēt klusāk un precīzāk. Tas nodrošina ātru un precīzu fokusu ar vienmērīgām pārejām, izcilu attēla kvalitāti fotoattēliem un video, kā arī novērš autofokusa troksni, uzņemot video. 

 

Cena un piegāde:

Jaunais objektīvs tiks piegādāts Oktobra sākumā, ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 359,-      

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas:

  • Daudzfunkcionāls ikdienas momentuzņēmumiem, ēdienu, pilsētvides, ainavām un daudz kā cita fotografēšanai
  • Viegls un kompakts
  • Lieliska attēla kvalitāte
  • Deviņu asmeņu diafragma 
  • Kluss un ātrs autofokuss
  • Noturīgs pret laika apstākļu ietekmi
  • Pielāgots slēdzis 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs