2021-11-15 13:30Preses relīze

Izcili video ar jauno Zhiyun viedtālruņu stabilizatoru

Šodien mēs redzam, ka arvien vairāk satura tiek veidots ar viedtālruņiem. Tas ir lielisks veids, kā jums, kurš vēlas izveidot īsus klipus un videoklipus priekš SoMe. Ja vēlaties izveidot satriecošus videoklipus, pirmais noteikums ir izvairīties no mobilā tālruņa turēšanas rokā filmēšanas laikā, pat ja dažiem mobilajiem tālruņiem ir attēla stabilizācija.

Ir grūti iegūt izcilus videoklipus, turot rokā viedtālruni, lai tie nekļūtu dreboši un nesaraustīti.

 

Jaunais stabilizators Smooth 5 no Zhiyun padara iespējamu kinematogrāfisku filmēšanu ar viedtālruni.

 

Jaunajam Smooth 5 ir mazāks izmērs nekā Smooth 4, taču tam joprojām ir daudz spēcīgāka veiktspēja ar modernizētiem magnētiskiem tērauda motoriem un uzlabotiem algoritmiem, kas atvieglo video uzņemšanu visos leņķos.

3 asu stabilizators piedāvā brīvas kustības no visām perspektīvām pat zemos un īpaši platos leņķos. Plašāka tālruņa skava nodrošina drošāku un vienkāršāku filmu uzņemšanu ar lielāko daļu viedtālruņu, un ir viegli pārslēgties starp portreta un ainavas režīmu.

 

Kardāna aizmugurē ir jauns intuitīvi izstrādāts viss vienā vadības panelis. Ar jauno dizainu ir viegli kontrolēt stabilizatoru un viedtālruņa iestatījumus, un kustības ar vienu roku pat lidojuma laikā.

Tālruņa skavai ir divi magnētiski stiprinājumi LED gaismām, kas ir piestiprināmi abās pusēs un kopā ar spilgtumu 600 lūmeni (2x300) un 95+ CRI. Gaismas diodes ir pilnībā aptumšojamas, izmantojot vadības paneļa riteņus.

Tāpat kā nesen izlaistajam Crane M3, ir arī iespēja uzlikt magnētiskos filtrus, kas ir pieejami četrās krāsās, lai sniegtu jūsu videoklipiem neatkārtojamus gaismas efektus.

 

Savienojot pārī ar lietotni ZY Cami, varat piekļūt tādiem radošiem iestatījumiem kā žestu kontrole — tas sāk ierakstīšanu, kad veicat īpašu žestu, funkcijai SmartFollow, kas seko objektam kadrā, un Vortex režīmam, kas piešķir jūsu videoklipiem papildu dimensiju.

Lietotnē atradīsit vairākus radošus iestatījumus un vienkāršus veidus, kā rediģēt savus video.

 

Jaunais Smooth 5 var izturēt maksimālo slodzi līdz 320 g, un tam ir 4 stundu akumulatora darbības laiks ar pievienotu LED un iestatītu maksimālo spilgtumu, 12 stundas parastajā lietošanā bez pievienotas gaismas diodes. Uzlādes laiks ir 2 stundas.

 

Cenas un piegāde

Jaunā stabilizatora Smooth 5 komplektācijā ir iekļauts arī Smooth 5 Combo (ieskaitot gaismu, gaismas filtrus, plaukstas siksnu un somu) un tas būs pieejams Novembra beigās.

Ieteicamā pārdošanas cena ir:

Smooth 5 – 179,00 EUR

Smooth 5 Combo – 225,00 EUR

 

Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

  • Kompakts dizains
  • Max slodze 320 g (iPhone 13Pro maksimālais svars ir 240 g)
  • Intuitīvs vadības panelis
  • Viegli iegūstiet radošus kadrus, savienojot tos ar lietotni ZY Cami

Magnētiski stiprinājumi LED gaismām


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs