2021-07-08 08:00Preses relīze

Iepazīstieties ar jauno Ricoh GR vēstnieku Jevgeņiju Luhņevu, Latvija

Iepazīstieties ar jauno Ricoh GR vēstnieku Jevgeņiju Luhņevu, LatvijaIepazīstieties ar jauno Ricoh GR vēstnieku Jevgeņiju Luhņevu, Latvija

Focus Nordic un Ricoh Pentax ar prieku paziņo, ka Jevgeņijs Luhņevs ir izvēlēts par jauno Ricoh GR vēstnieku Latvijā. Ricoh GR ir viena no ikoniskākajām ielu kamerām, kāda jebkad izgatavota. Saknes meklējamas analogajā laikmetā, tāpēc daudzi ielu fotogrāfi izvēlas šo kameru kā numur viens. Ricoh GR vēstnieka misija ir pārstāvēt zīmolu, dalīties ar saviem darbiem un iedvesmot citus veidot, meklēt stāstus un piedzīvojumus.

Jevgeņijs Luhņevs ir ārštata fotogrāfs un videogrāfs, kas dzīvo Rīgā, Latvijā, un viņam ir ilga profesionāla pieredze projektos ar tādiem klientiem kā Lume cube, 19D11, Gumball 3000 un Riga footbal club. Viņš sāka darboties kā pasaules zvaigžņu koncertu fotogrāfs, bet drīz vien atrada savu virzienu, kas viņam patika. Tagad viņš specializējas nekustamo īpašumu un arhitektūras fotogrāfijās, bet viņa galvenā aizraušanās ir zibens un pērkona negaiss. Viņš tajos atrod kaut ko mistisku un primitīvu, kas citiem liek pārciest katru pērkona dārdienu. Kompozīciju veidošana ar gaismas palīdzību kļuva par viņa aizraušanos, un viņš turpina eksperimentēt šajā jomā, iedvesmojoties no labākajiem šī žanra pārstāvju darbiem. Ielu fotografēšana prasa, lai jūs uz lietām skatītos savādāk nekā citi. Tāpēc viņš nolēma sevi atklāt jaunā kvalitātē un eksperimentēt jaunā žanrā.

”Man ir ļoti liels prieks pievienoties Focus Nordic vēstnieku komandai un būt par Ricoh GR pārstāvji Latvijā. Tas būs pārsteidzošs izaicinājums man, kas ļaus pamēģināt kaut ko jaunu un paplašināt manas profesionālas robežas” saka Jevgēņijs.

 

Par Focus Nordic

Focus Nordic ir vadošais foto un video izplatītājs Eiropā ar vairāk nekā 60 zīmoliem, kas pārstāvēti 28 valstīs. Mēs virzām nozari uz priekšu un esam apņēmušies dalīties ar zināšanām un iedvesmu. Mūsu misija ir nodrošināt galalietotājus ar visu nepieciešamo, lai iegūtu vislabāko foto, video un optikas pieredzi, kā arī būt par vislabāko partneri mūsu ražotājiem un piegādātājiem, piešķirot vērtību saviem zīmoliem ar visaugstāko iespējamo zīmola atpazīstamību, zīmola apzināšanos un tirgus daļu.

 

Par Ricoh

Ricoh Pentax, kas dibināts 1919. gadā, ir viens no cienījamākajiem un pieredzējušākajiem kameru ražotājiem pasaulē. Ar ilgu pieredzi kameru nozarē un inovatīviem tehniskiem risinājumiem Ricoh Pentax nodrošina sistēmas kameras un kompaktkameras pasaules līmenī.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs