2023-02-24 09:00Preses relīze

Focus Nordic paplašina analogo foto produktu klāstu

JOBOJOBO

Daudzi saka, ka vispareizākais veids, kā apgūt un novērtēt fotogrāfijas mākslu, ir analogā fotogrāfija. Nekas nevar aizstāt perfekti attīstītas sudraba halogenīdu filmiņas pieskārienu, izskatu un sajūtu. Kvalitāte, apņēmība un profesionalitāte ir ļāvusi JOBO ieņemt augstāko vietu analogās fotogrāfijas pasaulē.

 

"Analogās filmas atdzimšana ir šeit," saka Magdalena Ožareka, Focus Nordic produktu vadītāja un atbildīgā par JOBO. Pat tie, kas sākuši fotografēt ar digitālajām kamerām, atklāj analogās fotogrāfijas prieku un to, ka ar pareizajiem rīkiem ir ļoti viegli izstrādāt savu filmu.

 

Unikālu izdruku radīšana uz sudraba halīda papīra ir neaizstājama. Personīgi radītas analogās izdrukas oriģinālums kļūst par mākslas darbu, kas patīkami atšķiras no digitālo attēlu masas. Neatkarīgi no tā, vai esat entuziasts vai profesionālis, JOBO ļauj jums perfekti kontrolēt negatīvu kritisko apstrādi, lai jūs varētu radīt fotogrāfijas atbilstoši savai vizualizācijai.

JOBO ir lielisks zīmols analogo attēlu attīstīšanai gan amatieriem, gan profesionāliem fotogrāfiem. Tā pirmsākumi meklējami jau 1900. gadu sākumā, un tā ir bijusi daudzu fotogrāfu pirmā izvēle, kad runa ir par attēlu attīstīšanas aprīkojumu.

1969. gadā, kad cilvēce spērusi, iespējams, nozīmīgāko soli kosmosā - uz Mēness. NASA izvēlējās JOBO izstrādes sistēmu, lai radītu ikoniskos attēlus, kuros redzams astronauts, kas uzmanīgi nokāpj pa Mēness moduļa kāpnēm, bet fonā redzama planēta Zeme.

 

Plašajā JOBO produktu klāstā Focus Nordic atradīsiet tvertņu sistēmas, laboratorijas komplektus, filmu klipus, krāsu procesorus, attīstīšanas komplektus, pudeļu komplektus un daudzus citus produktus, kas atvieglo analogo filmu un papīra attīstīšanu.

 

JOBO produktus sāks piegādāt 2023. gada martā.

 

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs