2015-03-24 12:12Preses relīze

Eyefi iepazīstina ar visspēcīgāko bezvadu atmiņas karti, kāda jebkad ir bijusi

null

Jaunā Eyefi Mobi Pro ir uzlabota bezvadu atmiņas karte ar neskaitāmām jaunām iespējām, kā piemēram, tūlītēja RAW failu transfēru uz datoru, automātisku attēlu kategorizāciju un iebūvētu "mākoņa" servisu.

"Eyefi Mobi Pro ir jauninājums Eyefi patreizējiem produktiem, un pateicoties mūsu pieredzei ar tiem, šis jaunais produkts tagad ir realitāte" saka Matts DiMara, Eyefi VD "Pielikums RAW formāta transfēram ir nozīmīgs rīks profesionālajiem fotogrāfiem, tieši tāpat, kā visi lietotāji varēs izbaudīt jauno attēlu automātisko kategorizāciju."

Ātri un viegli uzsākt.

Tas ir neticami viegli uzsākt darbību ar Eyefi karti un "mākoņa" servisu Eyefi Cloud. Katrai kartei jau ir ieinstalēta programma priekš mobilajām ierīcēm un datoriem.

Izvēlētie ‘’transfēri’’

Fotogrāfs var viegli kontrolēt, kurus attēlus pārsūtīt uz mobilajām ierīcēm un datoru, kurus sinhronizēt vai ar kuriem dalīties.

Bezvadu RAW un JPEG failu sūtīšana

Ātrs bezvadu abu RAW un JPEG failu pārskaitījums, nodrošina lietotāju ar lielisku elastīgumu darba vidē, kā piemēram, Jūs varat sūtīt JPEG failu uz Jūsu mobilo telefonu, lai to aplūkotu vai padalītos sociālajos tīklos. RAW failus var sūtīt pa tiešo uz datoru turpmākai apstrādei RAW rediģēšanas programmai.

Darbojas ar vai bez WIFI pieslēguma.

Failu bezvadu pārsūtīšana darbojas mājā vai studijā ar bezvadu interneta pieslēgumu un tik pat labi uz lauka, kur nav pieejams interneta pieslēgums. Mobi Pro izveido pats savu WIFI tīklu kas atļauj datu pārsūtīšanu.

Integrētais "mākoņa" serviss

Iegādājoties Mobi Pro, cenā ir iekļauts Eyefi Cloud viens gads bez maksas un kopā ar jaunās kartes izlaišanu apgrozībā, tiek pievienotas vairākas funkcijas gan "mākoņu" servisam, gan aplikācijām, ieskaitot:

  • Tūlītēju attēlu salīdzināšanu, uzlabotais vizualizācijas rīks ļauj fotogrāfam salīdzināt attēlus un datus, tādus kā, uzņemšanas laiks, diafragmas atveres iestatījumi, Efix-datus.
  • Attēli Jūsu kabatā. Eyefi mobilā aplikācija darbojas ar Eyefi Cloud gudrā veidā tā, lai oriģinālā rezolūcija tiek atstāta visos attēlos, kamēr Jūs to optimizējat, kur tam jāparādās. Pateicoties šim fotogrāfs var saglabāt visu attēlu mapi un pārvietot to uz dažādām vienībām, neaizņemot vairāk vietas, kā nepieciešams
  • Gudrā kategorizācija. Eyefi Cloud izmanto uzlaboto analizēšanas programmu, lai automātiski kategorizētu attēlus, šis piešķir ļoti vienkāršotu meklēšanas procesu, kad Jums ir nepieciešams atrast īsto attēlu. Papildus parastajiem rīkiem, kas ir saglabāti Eyefi mapē, papildus ir pieejama meklēšana pēc citiem neskaitāmajiem kritērijiem, ir arī automātiska meklēšana, piemēram, analīzes programma var atšķirt, vai attēls ir uzņemts telpās vai ārā, un vai tas attēlo noteiktu tēmu.

Cena un pieejamība.

Eyefi Mobi Pro ir pieejama pa sekojošu cenu:

Eyefi Mobi Pro 32 GB WiFi SDHC, 90.00 EUR

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.
Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.
We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kenko, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs