2014-04-16 09:00Preses relīze

Eye-Fi Mobi bezvadu atmiņas karte: augstas kvalitātes digitālais foto ar mobilo ierīču komunikāciju iespējām

null

BezvaduSD karšu tirgus līderis Eye-Fi piedāvā jaunumu Eye-Fi Mobi – WiFi SD karti, kas ļauj apvienot mobilo ierīču ērtumu un komunikāciju iespējas ar augstas kvalitātes digitālo fotografēšanu. Tagad fotogrāfijas un videoierakstus var ātri un vienkārši bezvadu ceļā pārsūtīt uz viedtālruni vai planšetdatoru tūlītējai ievietošanai sociālajos medijos vai sūtīšanai pa e-pastu.

Daudzi lietotāji izmanto fotografēšanai viedtālruņus ar ierobežotām tālummaiņas, ātras fotografēšanas un apgaismojuma iespējām tikai tāpēc, ka iegūtos attēlus uzreiz var izplatīt sociālajos medijos. Tagad fotogrāfiem vairs nebūs jānēsā līdzi daudzas ierīces: augstas kvalitātes fotogrāfijas no kameras tagad varēs nekavējoties publiskot ar sociālo mediju starpniecību. Tikai jānomaina kameras standarta SD karte ar Eye-Fi Mobi karti, lai attēli uzreiz nonāktu iOS vai Android™ ierīcē.

"Ar Eye-Fi Mobi jūs iegūstat risinājumu labāko uzņemto fotogrāfiju un videoierakstu izplatīšanai jebkurā laikā un vietā, nenēsājot līdzi portatīvo datoru,” stāsta Eye-Fi EMEA pārdošanas un mārketinga viceprezidents Nīlss van der Valks. “Tagad var vienkārši pārsūtīt fotogrāfijas un videoierakstus, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, kuru parasti nēsā līdzi. Turklāt vienmēr līdzi būs arī visu fotogrāfiju rezerves kopijas.”

Eye-Fi Mobi galvenās īpašības:

·  Vienkārša un ātra uzstādīšana bez datora, lietotājkonta un "mākoņa" glabātavas.

·  Reālā laika pārsūtīšana no kameras uz ierīces foto mapi/galeriju.

·  Pārsūtīšana jebkurā vietā: iebūvētais WiFi nodrošina, ka sinhronizācijai vai pārsūtīšanai nav vajadzīgs ne tīkls, ne "karstais punkts", ne interneta savienojums.

·  Sadarbojas ar tūkstošiem pašlaik lietojamo kameru. Daudzi ražotāji integrējuši savās kamerās programmatūras atbalstu.

·  Bezmaksas Eye-Fi App programma iOS un Android viedtālruņiem un planšetdatoriem, tostarp arī Kindle Fire.

·  Automātiska dublēšana. Fotogrāfiju un videoierakstu pārsūtīšana uzreiz pēc uzņemšanas, droši dublējot tos mobilajā ierīcē.

·  Zibenīgi ātra, augstas veiktspējas SD karte, kas ļauj uzņemt HD video, fotografēt vājā apgaismojumā un uzņemt strauju darbību.

8 GB Mobi kartes mazumtirdzniecības cena būs €40, 16 GB – €60, bet 32 GB – €80. Mobi tagad var iegādāties internetveikalos un mazumtirdzniecības vietās. Lai uzzinātu vairāk par Eye-Fi un tās iegādes iespējām, skat.: http://en.eyefi.com. Eye-Fi izplatītāja Focus Nordic AB Ziemeļvalstu mārketinga vadītājs Pers Skogs saka; ”Mēs ļoti priecājamies, pievienojot Eye-Fi savam produktu klāstam, jo šie produkti piedāvā augsta līmeņa kvalitāti un ir ērti lietojami. Tā lieliski iederas mūsu asortimentā.”


Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.
Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.
We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kenko, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.



Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs