2020-05-26 11:54Preses relīze

Divi jauni Samyang manuālās fokusēšanas objektīvi

Samyang jau izsenis ir viens no populārākajiem manuālās fokusēšanas objektīvu ražotājiem. Daži no populārākajiem fokusa attālumiem ir 14 mm ainavu fotogrāfiem un astrofotogrāfiem, kā arī 85 mm kāzu un portretu fotogrāfiem. 

 

Tagad ir pienācis laiks šo divu objektīvu ilgi gaidītajai pirmajai atjaunotajai versijai pilna kadra spoguļkamerām MF 14 mm F2.8 MK2 un MF 85 mm F1.4 MK2. Objektīvi ir veidoti pilna kadra sensoram un labi darbojas ar APS-C. Abi objektīvi būs pieejami ar sešiem dažādiem stiprinājumiem Canon EF, Nikon F AE, Sony E, Fujifilm X, Canon M un MFT kamerām.

 

Kādas izmaiņas ir jaunajiem objektīviem?

Divas jaunas funkcijas ir Focus Lock (fokusa fiksēšana) un Declick (klikšķu fiksēšanas deaktivizēšana). Tagad ir iespējams bloķēt fokusu, kas ir lieliski piemērots, piemēram, veicot astrofotografēšanu un video. Klikšķu fiksēšanas deaktivizēšanas diafragmā ļauj to precīzi noregulēt, nenoklikšķinot starp F-stops (F soļiem). Tas efektīvi novērš visas nevēlamās spilgtuma atšķirības.  Kad pagriežat sudraba gredzenu pozīcijā Free (Brīvs), jūs varat ļoti vienmērīgi pagriezt diafragmu.

 

Lielisks bokē, uzlabota optiskā konstrukcija un mūsdienīgs dizains

Gan 14 mm F2.8 MK2, gan 85 mm F1.4 MK2 objektīviem ir deviņu asmeņu diafragma, lai iegūtu lieliskus bokē efektus. Objektīvi ir lieliski piemēroti izpldūduša ārpus fokusa fona portretu fotografēšanai vai skaidri izteiktu saules staru uzņemšanai. 

 

14 mm objektīva optiskais dizains sastāv no 14 elementiem 10 grupās. To starpā ir trīs augstas refrakcijas objektīvi, viens hibrīda asfēriskās lēcas objektīvs, viens asfēriskās lēcas objektīvs un divi objektīvi ar īpaši zemu izkropļojumu līmeni. 85 mm objektīvam ir deviņi elementi septiņās grupās. “Samyang” izmanto hibrīda asfēriskās lēcas objektīvu, lai samazinātu sfēriskās un izkropļojumu aberācijas asai attēla kvalitātei.

 

Abiem objektīviem ir jauns un mūsdienīgs dizains. Blīves pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību atrodas objektīva stiprinājuma vietā, lai novērstu mitruma un lietus pilienu iesūkšanos. Šī funkcija nodrošina papildu aizsardzības līmeni, fotografējot ārā skarbos laika apstākļos.

 

Cena un piegāde

Abi objektīvi būs pieejami sākot no 2020. gada jūnija.

 

Ieteicamās pārdošanas cenas ir:

 

  • Samyang 14 mm F2.8 MK2 (Ca, Sony FE, Fuji & MFT)€ 399,-
  • Samyang 14mm F2.8 MK2 (Nikon AE): € 439,-
  • Samyang MF 85mm F1.4 MK2 (Ca, Sony FE, Fuji & MFT): € 359,-
  • Samyang MF 85mm F1.4 MK2 (Nikon AE): € 399,-

 

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Pieejami ar sešiem dažādiem stiprinājumiem Canon EF, Nikon F, Sony E, Fujifilm X, Canon M un MFT kamerām
  • Lieliska diafragma - 1,4 un 2,8
  • Jaunas funkcijas: Focus Lock un Declick diafragma
  • Skaisti bokē efekti, lielisks optiskais dizains un deviņu asmeņu diafragma
  • Jauns un moderns dizains ar blīvēm pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, kas atrodas objektīva stiprinājuma vietā


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs