2022-03-08 07:00Preses relīze

Daudzpusīgs stabilizators no Zhiyun

Zhiyun Crane M2SZhiyun Crane M2S

Mūsdienās satura izveide ir saistīta ar elastību, daudzpusīgām un unikālām funkcijām. Jaunais Crane M2S no pasaulē vadošā stabilizatoru zīmola Zhiyun iemieso tieši to.

Neatkarīgi no tā, vai filmējat ar viedtālruni, slēpojot izmantojas sporta kameru vai filmējat YouTube videoklipu ar bezspoguļa kameru, jaunais Zhiyun Crane M2S ir piemērots jums.

 

Tikai 549 g Crane M2S ir ļoti kompakts, tāpat kā tālruņa stabilizators, taču tas spēj turēt bezspoguļa kameras, piemēram, Sony A7SIII ar maziem izciliem objektīviem. Salīdzinot ar standarta Crane-M2 sēriju, jaunajam stabilizatoram ir īpaši viegls korpuss, kas apvienots ar spēcīgākiem motoriem un pagarinātām asīm, padarot to par obligātu filmu veidotājiem un satura veidotājiem, kas atrodas nemitīgā kustībā.

 

Vēl viena jauna funkcija ir īpaši spilgta Led gaisma, kas iebūvēta stabilizatora korpusā. Izmantojot lūmena pastiprinātāja tehnoloģiju, tā var radīt vairāk nekā 1000 lūmenu spilgtumu 2,8 m² robežās, kas ir ideāli piemērota objektu tveršanai tieši kadrā. Gaismas krāsu temperatūra ir 5500 K un CRI 90+. Led gaismai ir pieci regulēšanas līmeņi un tā ir aprīkota ar četriem pievienojamiem krāsu filtriem, kas sniedz lietotājam radošāku potenciālu un kontroli.

 

Crane M2S ir aprīkots ar jaunāko ātrās atdalīšanas plāksnes tehnoloģiju, kas iepriekš tika izmantota tikai tā vadošajos stabilizatoros, ātrās atdalīšanas plāksnes V formas dizains nodrošina labāku darba efektivitāti, savukārt dubultās drošības slēdzenes nodrošina, ka aprīkojums vienmēr paliek piestiprināts, kad tas ir nepieciešams.

 

Kompakts un mūsdienīgs dizains ar intuitīvām vadības ierīcēm padara stabilizatoru ļoti viegli lietojamu visās situācijās. 0,66 collu displejs piedāvā reāllaika statusu un darbības parametrus gan kamerai, gan stabilizatoram.

Crane M2S atbalsta USB PD ātru uzlādi līdz 12 W, izmantojot tā USB-C savienotāju, pilnu uzlādes laiku var sasniegt tikai 100 minūtēs, ļaujot Crane M2S darboties līdz 10 stundām (atkarībā no iestatījuma).

Atbalstītās kameras var tieši savienot, izmantojot USB-C kabeli, lai ieslēgtu tiešu aizvara vadību un piegādātu līdz pat 5 V/1 A strāvu tieši kamerai, pagarinot tās akumulatora darbības laiku.

 

Cenas un piegāde

 

Jaunā stabilizatora piegāde tiks sākta Marta mēnesī.

Ieteicamā pārdošanas cena:

Zhiyun Crane M2S – 299;- EUR

Zhiyun Crane M2S Combo – 379;- EUR

 

Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

  • Īpaši viegls korpuss (549g)
  • Kompakts
  • Jaudīgāki motori un pagarinātas asis
  • Iebūvēta īpaši spilgta Led gaisma
  • Pieejami dažādi filmēšanas režīmi: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go, u.t.t.
  • Zhiyuns’s Quick Release 4.0 tehnoloģija.
  • Atbalsta USB PD ātro uzlādi
  • Var uzlādēt saderīgu kameru caur USB-C


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs