2021-03-01 09:56Preses relīze

Atgriežoties pie pirmsākumiem, lford piedāvā jaunu analogo kameru.

ILFORD Sprite 35 IIILFORD Sprite 35 II

Jaunā Ilford Sprite 35-II ir par pieņemamu cenu vairākkārt lietojama 35 mm analogā kompaktā filmiņas kamera, kas ir veidota, apliecinot cieņu pret oriģinālo 1960. gadu Sprite 35 kameru.

 

Ir daudz labu iemeslu, kāpēc to cienīt. Ir cilvēki, kas mīl filmiņu radīto fotogrāfiju autentisko izskatu un izjūtu. Ir arī citi aspekti, kas piesaista, piemēram, ierobežojošais faktors - pieejamas tikai 24 vai 36 ekspozīcijas ar kurām darboties, un ir jāgaida, kad tiks attīstīta filmiņa. Papildus tam ir vēlme piebremzēt nerimstošā digitālo tehnoloģiju un tūlītēja prieka tempu.

 

Vēl pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados dažas kameras bija vieglāk lietojamas un par pieņemamāku cenu nekā Sprite 35 kamera. Jums nebija jādomā par slēdža ātrumu, diafragmu vai gaismas mērierīcēm. Atlika tikai vienkārši ievietot filmiņu, nospiest slēdža pogu un filmiņas sviru. Tā bija pievilcīga kamera cilvēkiem, kuri vēlējās uzņemt dažus momentuzņēmumus, neuztraucoties par pareizajiem iestatījumiem.

 

Ilford turpina šo mantojumu ar Sprite 35-II kameru un apmierinās to cilvēku vajadzības, kuri eksperimentē ar 35 mm filmiņu un meklē vienkāršu “bezservisa” kameru. Tas ir solis uz priekšu no vienreizlietojamām kamerām, un, tā kā tā ir atkārtoti lietojama, neradīs papildu atkritumus.

 

Kamerai ir noteikts fiksētais aizvara ātrums (1/120 s) ar 31 mm, viena elementa f9 fiksēta fokusa platleņķa objektīvu, kas ir lieliski piemērots, lai uzņemtu vislabāk fokusētās dienasgaismas ainas, kā arī tai ir iebūvēta zibspuldze ar 15 sekunžu apstrādes laiku fotografēšanai nakts laikā. Lietotāji var ielikt Sprite 35-II kamerā savu iecienītāko filmiņu, neatkarīgi no tā, vai tā ir krāsu negatīvā vai melnbaltā filmiņa, ļaujot uzņemt ātrus momentuzņēmumus vai noskaņām bagātīgas melnbaltās ainas. Kamerai ir manuāla filmiņas tīšanas svira, lai pārvietotos pa katru ekspozīciju un pārtītu filmiņu, kad tā ir beigusies.

 

Ilford Sprite 35-II kamera ir labs iemesls, kā par pieņemamu cenupāriet uz analogo fotografēšanu un izbaudīt burvīgās zīdainu sudraboto graudiņu fotogrāfijas.

 

Cena un piegāde

Ilford Sprite 35-II kamera piegāde sāksies martā

Ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 55,-

 

Galvenās specifikācijas:

 

Pieņemamas cenas, atkārtoti lietojama 35 mm kompakta kamera

Viegli lietojama

Iebūvēta zibspuldze

Retro dizains


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs