2021-04-09 08:00Preses relīze

Astrofotogrāfēšanai optimizēts platleņķa objektīvs

 

Kopš “Tiny” sērijas ieviešanas 2017. gadā, tā ir bijusi ļoti populāra Sony E kamerām. Tagad ir pienākusi kārta jaunam, vieglam platleņķa objektīvam, kas optimizēts astrofotografēšanai - Samyang AF 24 mm f/1.8 FE.

 

AF 24 mm f/1.8 FE objektīvs sver tikai 230 g un ir tikai 7,1 cm garš. Tā izmērs kopā ar lielisku diafragmu padara to par ideālu objektīvu ainavu fotogrāfiem, atrodoties ceļā. Objektīvs ir paredzēts pilnkadra sensoriem, bet tas lieliski darbojas arī ar APS-C.

 

Pieejamas jaunas funkcijas, kas optimizētas astrofotogrāfēšnai.

 

AF 24 mm f/1.8 FE objektīvam ir jauna funkcija “Pielāgots režīms” (“Custom Mode”) ar gaismas diodes (LED) indikatoru astrofotogrāfēšanai. “Pielāgoto režīmu” var darbināt, izmantojot jaunizveidoto automātiskās fokusēšanas sistēmas apturēšanas (Focus Hold) pogu. Šī funkcija ļauj pārvietot fokusu tieši uz bezgalību, noklikšķinot uz pogas pielāgotajā režīmā. Tā kā rūpnīcas noklusējuma vērtība var nedaudz atšķirties, atkarībā no kameras modeļa, šī ir ērta funkcija, kas ļauj saglabāt un izmantot precīzu bezgalības fokusa vērtību, atbilstoši jūsu kameras modelim.

Ja fokusa vērtība, kas iestatīta caur LED indikatoru, nesakrīt, kamera par to informēs ar sarkanu LED. Pēc tam noklikšķinot uz pogas, jūsu fokusa vērtība automātiski pielāgosies saglabātajai vērtībai, mainot LED uz zaļu.

Ņemot vērā astrofotografēšanas vidi, šī ir ārkārtīgi noderīga funkcija tiem, kuriem ilgstoši jāpavada tumšā vidē.

 

Optiskā konstrukcija sastāv no 11 elementiem astoņās grupās, ar septiņām īpašām lēcām (2 asfēriskās (ASP), 3 augsta refrakcijas indeksa (HR), 2 īpaši zemas dispersijas stikla (ED)), lai ļautu jums izpaust savu neierobežoto radošumu. Konstrukcija ir īpaši piemērota astrofotogrāfēšanai, jo nodrošina satriecošu attēla kvalitāti ar minimālu sfērisko aberāciju un komu.

 

Objektīvam ir jaunākais soļu motors (no angļu val. Stepping Motor - STM), kas ļauj klusāk un precīzāk kontrolēt lielāku un smagāku fokusa objektīvu grupu.

 

Deviņu asmeņu apaļa diafragma nodrošina vienmērīgu, krēmīgu, dabiska izskata bokē efektu un iespēju viegli izolēt subjektu no fona.

Iebūvēts ir arī pret laikapstākļiem noturīgs blīvējums piecās vietās, lai pasargātu no putekļiem, viegla lietus un sniega, sniedzot iespēju uzņemt satriecošus attēlus neideālos apstākļos.

 

 

Cena un piegāde

Jaunā Samyang AF 24 mm f/1.8 piegāde sāksies Maija sākumā. Ieteicamā pārdošanas cena ir EUR 469,-      .

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, rakstiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

  • Kompakts un viegls
  • Optimizēts astrofotogrāfēšanai
  • Jauna automātiskās fokusēšanas sistēmas apturēšanas (Focus Hold) poga
  • Lieliska optiskā veiktspēja
  • Noturīgs pret laika apstākļu ietekmi

 

 

 

 

 

 

 


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs