2019-12-10 07:42Bloga ziņas

New Firmware for Panasonic S1H

Panasonic has released a firmware update program for the LUMIX Digital Single Lens Mirrorless cameras S1H to enhance functions and usability. The program is available at the LUMIX Global Customer Support website https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/.

LUMIX Full-frame Mirrorless Camera
S1H Firmware Version 1.1

Improved performance
・There were cases where block noise increases depending on the subject in HFR (High Frame Rate) mode. This bug has been fixed.

2. Expanded compatibility with Profoto wireless transmitters
・Profoto wireless transmitters "Air Remote TTL-O/P" and "Profoto Connect-O/P" can be used, enabling wireless connection and control of external strobes for professional shooting.
* All functions may not be available depending on the situation.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs