2021-02-09 10:04Presse meddelelse

Chasing M2 Pro – en let undervandsdrone til erhvervsbrug

Chasing har nu taget skridtet mod en endnu mere professionel drone. M2 Pro er en klart kraftigere drone, der kan anvendes til flere opgaver fra fotografering og filmoptagelser til inspektion af undervandskonstruktioner.

Der er kun gået et par år, siden Chasing først tog markedet med storm. Det skete med introduktionen af Gladius, der var virksomhedens første undervandsdrone. Dronen var beregnet til at opdage og fotografere liv under vandoverfladen. Siden da er flere interessante modeller til forskellige anvendelser sendt på markedet, herunder den populære F1, der er beregnet til fiskeri.

Den ny Chasing M2 Pro har en konstruktion med 8 propeller, der giver mulighed for navigation i alle retninger. Sammenlignet med den tidligere model Chasing M2 er motoren på M2 Pro blevet opgraderet med 50%, så den maksimale hastighed nu er på fire knob, dybden går ned til 150 meter, og den maksimale horisontale radius er 400 meter (kræver kabel på 400 meter som tilbehør).

M2 Pro er ikke kun kompatibel med avanceret tilbehør som fx gribearm, projektør og lasermåler men også med en kontrolkonsol (skærm med høj lysstyrke), dockingstation, akustisk telemetri (USBL) til bestemmelse af positionen under vand, batteri på 700 Wh, sonar med flere stråler, hjælpekamera og andre nye eksklusive og forbedrede typer af tilbehør til M2 Pro.

Chasing M2 Pro har et indbygget videokamera på 4K og 12 megapixel elektronisk billedstabilisering (EIS), LED-lys på 4.000 lumen, aftageligt batteri og microSD-hukommelseskort. Det kompakte hus i aluminiumslegering vejer under seks kilo, giver mulighed for enmandsbetjening og er som noget bemærkelsesværdigt klar til brug på bare tre minutter.

 

Pris og levering

Chasing M2 Pro kan leveres i februar til en vejledende udsalgspris på DK 41.080.-

Flere oplysninger fås ved at kontakte henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Vigtigste specifikationer:

  • Kabel på 200 meter medfølger
  • Video i 4K
  • Udskifteligt batteri
  • Flere typer af tilbehør afhængig af arbejdsopgaven
  • Vejer under seks kilo


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise