2019-09-23 10:17Presse meddelelse

Chasing Dory tager dig med på et eventyr under overfladen

null

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det mon ser ud længere nede under overfladen, end du selv tør dykke til? Med den nye brugervenlige og lille undervandsdrone Dory fra Chasing-Innovation kan du nemt få det opklaret!

Den anerkendte undervandsdrone Gladius Mini får nu en mindre søskende – nemlig den kompakte og mere mobile Chasing Dory, der er skabt lige så meget til at glæde som til at være til nytte. Den er udstyret med et kamera, der optager video i Full HD (1080p), lysfølsom optik, indbygget LED-lys og evnen til at dykke ned til 15 meter, og den er dermed oplagt for dem, der ikke har dykkercertifikat, men stadig ønsker at opleve og dokumentere, hvad som foregår under vandoverfladen. Dory er også ideel til sejlklubber og bådejere, der har brug for at inspicere havne, bådbroer og bådskrog uden, at det kommer til at koste dyrt.

Kontrolleres nemt med din mobil

Chasing Dory vejer kun 1,3 kg og er let at bruge. Det styres med en app på brugerens mobiltelefon og viser, hvad dronens kamera ser løbende uden forsinkelse. Det er endda muligt at opdele styringen på to telefoner, så den ene kontrollerer dronen, mens en anden styrer kameraet! Billed- og styresignaler leveres trådløst ved hjælp af WiFi mellem mobilen og en flydende signalbøje, som holder kontakten til Dory via et 15 meter langt, robust kabel. Bøjen fungerer også som en lagerstation for videofilerne og har indbygget GPS, der registrerer dronens position og advarer, hvis den forsvinder ud af syne.

Fem propeller kontrollerer Dorys bevægelser i vandet. To bruges til fremdrift/sidevejs styring og tre andre til justering af dykkedybde og dykkevinkel. Propelopsætningen giver sammen med en særlig funktion i den smarte software mulighed for at låse dronen i en +/- 45 graders vinkel. Dette gør det muligt for kameraet at forblive rettet nedad mod bunden eller opad mod en båds skrog, når den bevæger sig. Dory har også en dybdelås, så den kan indstilles til at svæve stabilt på en bestemt dybde.

Den specielle Chasing Dory-app er tilgængelig til både iOS og Android. Blandt funktionerne er 19 indbyggede filtre til forskellige billedeffekter og muligheden for at dele oplevelsen via sociale medier.

Dronen leveres med en praktisk beskyttende taske, og blandt tilbehøret findes en skræddersyet, behagelig rygsæk til transport og opbevaring.

De vigtigste funktioner

  • Brugervenlig undervandsdrone med dykkedybde ned til 15 meter
  • Styres trådløst via app på mobil
  • Videooptagelse i Full HD (1080p). Udstyret med et lysstærkt objektiv (f/1.6)
  • To frontmonterede LED-lamper, en på hver side af kameraet
  • Flydende signalbøje med WiFi-forbindelse og GPS
  • Dybdelås og justerbar hældning i +/- 45 grader til optagelse opad eller nedad
  • Batteri rækker til 1 times brug (opladningstid 2 timer)
  • Vægt kun 1,3 kg

Inkluderet i pakken:

Chasing Dory undervandsdrone

WiFi-bøje med 8 GB lagringskapacitet til video og billeder

15 meter signalkabel

Oplader

Beskyttende taske


Pris og levering

Chasing Dory kan leveres fra slutningen af oktober.

Cirka pris inklusive moms: 4 299,- kroner


Om Chasing Innovation
Det kinesiske teknologifirma Chasing-Innovation er specialiseret i udvikling af undervandsdroner og relaterede løsninger. Firmaet er grundlagt i 2016 af ledere og udviklere fra Huawei, LG og CSIC (China Shipbuilding Industry Corporation), og selskabet har hovedkontor i Shenzhen med filialer i Beijing, Kunming og Chengdu. Ambitionen er at levere de bedste og mest brugervenlige produkter på området, og takket være medarbejdernes lange erfaring og innovationsevne er Chasing-Innovations undervandsdroner hurtigt blevet meget værdsat af både forbrugere og erhvervskunder.

For yderligere information: henrik.wernbo@focusnordic.se

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath