2020-10-20 08:32Tiskové zprávy

Nové výkonné kapesní světlo Nanlite LitoLite 5C

Nové výkonné kapesní světlo značky Nanlite

Nový LitoLite 5C od Nanlite je skvělé kapesní světlo určené pro kreativní začátečníky i zkušené profesionály.

 

Vyprávění fascinujícího příběhu je dnes závislé na přesvědčení publika, že to, co vidí, je skutečné. Právě tady se praktické světelné efekty stávají mocným nástrojem a LitoLite 5C překračuje ve funkcích jiná kapesní světla. 15 zabudovaných nastavitelných efektů vám dává možnost replikovat ohnivou bouřku, blikající žárovky, maják policejní auta a mnoho dalších efektů.

Zjednodušené uživatelské rozhraní a minimalistické ovládání osloví nadšence všech úrovní. Díky hodnotám CRI 95 a TLCI 97, variabilnímu rozsahu barevných teplot od 2700K do 7500K v kombinaci s pokročilým nastavením zelené/purpurové v režimu CCT a výstupem 2 351 luxů při 0,5 m (581 luxů při 1 m) je LitoLite 5C tím nejjasnějším kapesním světlem na trhu. Vestavěná baterie nabízí až 90 minut provozu při 100% jasu a 1/4-20 závit vám umožňuje připevnit světlo na vaše vybavení.

 

Cena a dostupnost:

LitoLite 5C bude dostupný v druhé polovině října 2020. Doporučená prodejní cena je 2.490,- Kč / 95 €.

 

Pro další informace prosím kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

 

  • Kompaktní velikost 108 x 22 x 60mm
  • Jmenovitý výkon: 7W
  • Hodnoty CRI 95 / TLCI 97
  • 15 nastavitelných efektů
  • Vestavěná baterie, která umožňuje až 90 minut provozu při 100% jasu
  • Variabilní teplota barev od 2700k do 7500k
  • Zabudované magnety


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka