2018-11-19 10:01Tiskové zprávy

Lume Cube AIR – nejen nejmenší na světě

null

I přes to, že je Lume Cube AIR nejmenší fotografické a video světlo na světě, skrývá velké množství energie, s vysokým světelným výkonem a bezdrátovým ovládáním. Navíc je vodotěsné až do hloubky 10 metrů!

Fotografové a filmaři, kteří často pracují venku, se už nemusí starat o to, jak osvětlit svoje motivy. Lume Cube AIRje tak malý a lehký, že jej lze nosit v kapse od bundy, ale poskytuje dostatek energie, aby byl užitečný jako světlo pro produktové fotografie a portréty. Pomocí aplikace Lume-X můžete dokonce dálkově ovládat více zařízení Lume Cube AIR a rychle a snadno tak vytvořit zajímavé nastavení osvětlení přizpůsobené pro aktuální scénu!

Spousta kvalitního světla

Zabalený v nejlepších LED specifikacích dostupných pro tuto velikost, Lume Cube AIR má výkon 400 luxů na vzdálenost 1 metru s úhlem paprsku 60 stupňů. Barevná teplota je 5600K (denní světlo) a hodnocení CRI má +/- 90. Dodává se také se dvěma difuzéry, které změkčují světlo - bílý pro neutrální barvu a oranžový, aby barva odpovídala barevné teplotě žárovek.

Doba provozu vestavěné baterie činí 2,5 hodiny nepřetržitého osvětlení při 50% jasu. Pro ještě delší záznamy můžete Lume Cube AIR připojit k powerbance pomocí microUSB konektoru.

Kompaktní a vodotěsný
S váhou pouhých 57 gramů a celkovými rozměry 4,1 x 4,1 x 2,9 cm představuje Lume Cube AIR nejmenší a nejpřenosnější světlo svého druhu. Také je vodotěsné až do 10 metrů a může být použito i v nejhorších možných povětrnostních podmínkách. Jinými slovy - perfektní fotografická lampa pro natáčení dobrodružných spotů, jízdy na kajaku, surfování a podobných aktivit.

Bluetooth a aplikace pro smartphony
Po instalaci aplikace Lume-X pro iOS a Android lze smartphone použít k bezdrátovému ovládání jasu, světelného režimu, funkce stroboskopu a také k monitorování úrovně nabití baterie. Dokonce i pro více světel Lume Cube AIR současně! Funkce Bluetooth a aplikace Lume-X umožňují rychlou úpravu libovolného nastavení osvětlení a vytváří skutečné chytré mobilní studio!

Vestavěný magnet

Kromě standardního stativového závitu 1/4" má Lume Cube AIR vestavený magnet, který umožňuje jeho použití nejen pro tvorbu obsahu, ale i pro rekreační potřeby nebo jiné úkoly spojené s prací. Namontujte jej jako mimořádné světlo na jízdní kolo, auto nebo použijte blikající režim stroboskopu pro upozornění v nouzových situacích.

Cena a dostupnost:

Lume Cube AIR je aktuálně již dostupný.

Maloobchodní cena: 77 € / 1.989,- Kč


Pro více informací: info@focusnordic.sk nebo info@focusnordic.cz


Specifikace

Světelný výkon: max. 400 luxů na 1 metr (nastavitelný ve 4 úrovních)
Úhel paprsku: 60º
Barevná teplota: 5600K
Světelné režimy: konstantní, stroboskop (blikající)
Bezdrátové připojení: Bluetooth, aplikace Lume-X dostupná pro iOS a Android
Baterie: vestavěná (dobíjení přes microUSB)
Závit: standardní stativový závit 1/4” a vestavěný magnet
Rozměry: 4,1 x 4,1 x 2,9 cm
Hmotnost: 57 g
Jiné: vodotěsný do 10 metrů

Dodávané příslušenství

  • Bílý difuzér pro měkké a neutrální světlo
  • Oranžový difuzér pro měkké a teplé světlo
  • Nabíjecí kabel (microUSB)
  • Poutko

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka