2021-11-08 08:12Tiskové zprávy

Nanlite přidává nového člena do série Forza

 

 

Nová Forza 150 od Nanlite je výkonné LED světlo v kompaktním provedení navržené tak, aby bylo vaším perfektním společníkem, ať půjdete kamkoli.

 

Co se týče profesionální věrnosti barev, zdědilo světlo Forza 150 technické parametry po předchozích členech série Forza – nabízí hodnoty CRI 96 a TLCI 98 při 5600K. Světlo disponuje stejným designem, konstrukcí integrované hlavy světla a řídicí jednotky, robustním držákem ve tvaru L, menším množství kabelů a intuitivním rozhraním.

 

Díky zabudovaným duálním Bluetooth a 2.4G modulům poskytuje Forza 150 bezdrátové připojení přímo pomocí aplikace Nanlink stejně jako nepřímo přes Nanlink Box. A pokud je potřeba komplexnější ovládání, prostřednictvím zdířky 3.5mm je k dispozici také připojení pomocí DMX/RDM. Tyto rozmanité možnosti ovládání umožňují uživatelům vyrovnat se s náročnějšími a speciálnějšími požadavky na fotografování.

 

Díky své hmotnosti pouhých 1.36 kg se světlo Forza 150 snadno přepravuje, rychle se s ním manipuluje a snadno se na scéně přemisťuje. Výkon 27 960 luxů ve vzdálenosti 1 m (s reflektorem) zajišťuje, že nebyly dělány žádné kompromisy v oblasti jasu. Díky této kombinaci výkonu, velikosti a univerzálnosti je světlo Forza 150 snadnou volbou pro osvětlení jak v malých projektech, tak ve velkých produkcích.


Forza 150 také nabízí možnost V-mount bateriového gripu (není součástí balení), což kromě tradičního síťového napájení umožňuje i stabilní mobilní napájení. Ergonomicky navržený grip nabízí snadnou možnost manipulace ke zlepšení efektivity na scéně nebo při napájení v terénu.

 

Cena a dostupnost

 

Nové LED světlo bude dostupné začátkem roku 2022.

Doporučená prodejní cena je 14.890,- Kč / 569 €.

 

Další informace vám poskytneme prostřednictvím e-mailové adresy matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

  • Barevná teplota 5600K
  • Hodnoty CRI 96 a TLCI 98
  • Držák ve tvaru L
  • Nastavení stmívání 0–100 %
  • DMX/RDM, bezdrátové připojení pomocí Bluetooth a 2.4G
  • Volitelný V-Mount bateriový grip (není součástí balení)
  • Rozsáhlá řada kompatibilního příslušenství pomocí držáku FM a bajonetu Bowens
  • Aktualizace firmwaru přes USB
  • Přenosné, kompaktní a lehké provedení

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka