2018-10-08 09:00Pressiteade

Zeiss lisab Batis seeriasse valgusjõulise universaalobjektiivi Sony FE kaameratele

null

Uuest Zeiss Batis 40 mm f/2 CF saab Sony täiskaadri hübriidkaameratele loodud Batis seeria viies objektiiv. Kompaktsus ja kergus, ilmastikukindlus ja OLED displei on vaid mõned selle tooteseeria eriomadused.

Maksimaalse f/2 avaarvuga ning fookuskaugusega, mis positsioneerub hästi juba olemas olevate Batis objektiivide ritta, sobib Zeiss Batis 40 mm f/2 CF väga erinevate olukordade jäädvustamiseks – portreedest arhitektuurini ning dokumentalistikast tänavafotograafiani. Uue objektiivi kõrval seisavad lähimatena lainurkobjektiiv Batis 25 mm f/2 ja portreeobjektiiv Batis 85 mm f/1.8.

Sarnaselt teistele Batis objektiividele, on ka Zeiss Batis 40 mm f/2 CF disainitud kerge ja kompaktsena ilma, et oleks tehtud järeleandmisi kooste- või pildikvaliteedis. Objektiivi pikkuseks on vaid 9,3 cm ning kaaluks 361 grammi!

Batis 40 mm f/2 on lisaks silmapaistev veel sellegi poolest, et lähim teravustamiskaugus on vaid 24 sentimeetrit, mis annab kuvasuhteks kuni 1:3.3. See võimaldab näiteks ka mingite huvi pakkuvate detailide jäädvustamise või toidufotode tegemise. Laske loovus vabaks!

Zeiss tuntud headuses
Vaatamata kompaktsele disainile, ei ole Batis 40 mm f/2 CF objektiiviga mingeid probleeme ka ülinõudlike professionaalide vajaduste täitmisel. Ka korpus on vastupidav ning tihendid kaitsevad niiskuse ja tolmu objektiivi sisse pääsemise eest.

Tunnustatud Distagon optiline skeem koosneb 9 elemendist, mis on jagatud 8 gruppi. Nende hulgas on asfäärilised läätsed, mis loovad erakordselt terava ning kontrastse kujutise kogu pildivälja ulatuses ning seda ka täisava korral.

Objektiivis Batis 40 mm f/2 CF on kasutusel niinimetatud ujuvate läätsede süsteem, mis tagab ühtlase optilise kvaliteedi kogu teravustamisala ulatuses. Legendaarne Zeiss T* peegeldusvastane kate võimaldab iga hetke jäädvustada erakordse kontrastsusega - just selle poolest ongi Zeissi objektiivid kuulsad.

Sujuv ja täpne autofookus
Zeiss Batis 40 mm f/2 CF autofookuse süsteem on loodud vastupidavaks ja usaldusväärseks, et pakkuda täpset, sujuvat ja vaikset teravustamist kõigis võtteolukordades. Zeiss Batis seeria objektiivid teevad unikaalseteks OLED displeid, millelt saab vaadata teravustamiskaugusele ning avaarvule vastavat teravusulatust. Tänu displei heledusele ja kontrastsusele on näidud displeil ühtmoodi hästi loetavad päevavalguses ja pimeduses.

Hind ja saadavus

Zeiss Batis 40 mm f/2 CF on juba laos.

Soovituslik jaehind: € 1.400,-

Lisainformatsioon: richard.viidalepp@focusnordic.ee


Olulisimad omadused

  • Loodud Sony FE täiskaadrisensoriga kaameratele, kuid sobib ka APS-C´le.
  • Kiire, vaikne ja täpne autofookus.
  • 24 cm lähim teravustamiskaugus võimaldab suurendust kuni 1:3.3.
  • Kompaktne ja kerge.
  • Vastupidav ilmastikukindel korpus.
  • Väga terav kujutis ka täisavaga (f/2)
  • Zeiss T* tagab eeskujuliku kontrastsuse ja värviülekande.


Spetsifikatsioon

Fookuskaugus: 40 mm
Suurim ava:
2.0
Pildiväli:
24 × 36mm (täiskaader), sobib ka APS-C
Objektiivi kinnitus:
Sony E / FE
Teravustamine:
autofookus / manuaalne
Stabilisaator:
ei
Optiline konstruktsioon:
9 elementi / 8 grupis
Min. ava:
22
Lähim teravustamiskaugus:
24 cm
Max. suurendus:
0.30x (mastaap 1:3.3)
Filtri mõõt:
67 mm
Pikkus:
93 mm
Läbimõõt:
78 mm
Kaal:
361 grammi
Tarvikud komplektis:
varjuk ja objektiivi korgid 

Teised omadused: Ilmastikukindel konstruktsioon, vaikne autofookus, teravustamispunkti kaugust ning teravusulatust näitav OLED displei.


Zeiss Batis tooteperekond 2018

  • Zeiss Batis 18 mm f/1.8
  • Zeiss Batis 25 mm f/2
  • Zeiss Batis 40 mm f/2 CF
  • Zeiss Batis 85 mm f/1.8
  • Zeiss Batis 135 mm f/2.8


Lisainformatsiooni Zeiss Batis objektiivide kohta leiab www.zeiss.com/batis

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.

Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.

We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, RoadEyes, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp