2021-07-01 10:00Pressiteade

Weebill 2 – uus stabilisaator Zhiyun´ilt

Stabilisaatoritest on saanud kaamerate kõrval tänaste sisuloojate olulisimad tööriistad. Zhiyun, olles üheks juhtivatest tootjatest selles tegevusvaldkonnas, pakub laia stabilisaatorite ja lisatarvikute valikut nii neile, kes jäädvustavad videolugusid nutiseadmetega, kui ka näiteks RED Komodo´ga. Kõik vahepealsed nende hulgas. On aeg tutvustada teile populaarse kaamerastabilisaatori Weebill edasiarendust Weebill 2.

 

Weebill 2 loodi kasutamiseks professionaalsete digipeegelkaamerate ning peeglivabade kaameratega nagu näiteks Sony A7III+FE 24-70mm F2.8 või Canon 5D4+EF 24-70mm F2.8.

 

Uuelt stabilisaatorilt leiame nii mõndagi: pööratav puutetundlik ekraan, veelgi parem ergonoomika, pildiedastus ja tugevamad mootorid.

 

Weebill 2 on esimene stabilisaator, millelt leiame 2.88-tollise pööratava puutetundliku ekraani. See võimaldab täielikku kontrolli seadme funktsioonide üle, on lisaks intuitiivne kasutada, pööratav ja kokkuklapitav, kui te seda parasjagu ei kasuta. Võimaldab seadistada stabilisaatorit, muuta kaamera seadistusi, eelseadistada aegvõtet jpm. ZHIYUN WEEBILL 2 PRO komplektis sisalduva Image transmitter AI kasutamisel lisanduvad ekraani kasutamiseks sellised funktsioonid, nagu One-touch smart follow, Time-lapse ja Gesture control – enam ei ole vaja ZY Play nutirakendust… Või ehk siiski, kui soovite veel lisaks kuni kolmelt ekraanilt juhtmevabalt salvestatavat jälgida.

 

Stabilisaatoris Weebill 2 on kasutusel uued Infineon mikrokiibid koos uuendatud mootorite juhtimise algoritmidega, mis muudavad liikumised ning stabilisaatori juhtimise veelgi sujuvamaks. Võimsamate mootorite ja uute algoritmide kasutamine ei suurenda mitte ainult kasutatavate kaamerakomplektide kaalu vaid võimaldab lisaks veelgi kiiremini ja täpsemalt kompenseerida ekstreemsemaidki liikumisi.

 

Weebill 2 jätkab juba harjumuspäraseks saanud käepidemete asetusega, mis võimaldab sujuvalt üle minna madalate võttenurkade kasutamisele. Tänu sellisele asetusele väsivad teie käed pika võttepäeva jooksul oluliselt vähem.

 

Samaaegselt uue stabilisaatoriga esitleb Zhiyun ka visuaalse kontrolli seadet MasterEye (VC100), mis kuulub komplekti Weebill Pro+ Kit. Eraldiseisev monitor ja seade stabilisaatori liikumiste juhtimiseks näiteks siis, kui töötate nii, et üks juhib kaamerat ning teine stabilisaatori liikumist ning seda, mida parasjagu kaadris hoitakse.

 

TransMount videokujutise saatja toetab kuni 1080p ja 60fps edastust, vähendab hilistuse kuni 60 ms´ni ja võimaldab videosignaali edastamist kuni 150 meetri kaugusele.

 

 

Hind ja saadavus

Weebill 2 komplektid jõuavad müügile augustis.

 

* ZHIYUN WEEBILL 2 – stabilisaator ja kaks ministatiivi.

* ZHIYUN WEEBILL 2 COMBO – stabilisaator, ministatiiv, sling handle ja kandekott.

* ZHIYUN WEEBILL 2 PRO - stabilisaator, ministatiiv, sling handle, transmitter AI, suumi/teravustamismootor ja kandekott.

* ZHIYUN WEEBILL 2 PRO PLUS - stabilisaator, ministatiiv, sling handle, transmitter AI, suumi/teravustamismootor, Mastereye VC100 ja kandekott.

 

Soovituslikud jaehinnad algavad 579 eurost.

 

Lisainformatsioon: richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

 

Olulisimad omadused

  • Loodud kasutamiseks professionaalsete digitaalsete peegel- ja peeglivabade kaameratega.
  • 1,6 tunnise laadimisega kuni 9 tundi kasutusaega.
  • USB-C kaudu laadimine ja lisatoide ka salvestamise ajal.
  • Puutetundlik ekraan stabilisaatori ja kaamera seadistuste juhtimiseks. Palju lisafunktsioone Transmitter AI abil.
  • Stabiliseerib kuni 3,3 kg kaamerakomplekti. Soovituslike kaamera ja objektiivi komplektide kohta saab pidevalt uuenevat teavet Zhiyuni veebilehelt.

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp