2021-02-01 12:00Pressiteade

Võimas uuendus kaubamärgilt Nanlite

Lühikese ajaga on Nanlite kehtestanud ennast juhtiva filmitegijatele ja sisuloojatele suunatud LED valgustite tootjana. Ridamisi on esitletud mitut innovaatilist toodet, nagu näiteks valgustiseeriad Pavotube, Litolite ja populaarne ning võimas Forza seeria. Nüüd esitleme ühe nende kõige populaarsema LED valgusti Forza 300 uuendust – Forza 300B.

Uus Forza 300B pakub kasutajatele laia värvustemperatuuri reguleerimise ulatust (2700 K kuni 6500 K), tagades sealhulgas täpse hõõglambile (3200 K) või päevavalgusele (5600 K) vastava valguse. Forza 300B on täielikult hämardatav ja muljetavaldavate valgusspektri näitajatega – CRI keskmiselt 96 ning TLCI keskmiselt 98. Forza seeria valgustid on populaarsed tänu eeskujulikule energiakasutusele – säästlikud ja kompaktsed, ent siiski võimsa valgusvooga. Forza 300B on loodud kasutamiseks nii stuudios kui ka välivõtetel. Valgustit on võimalik käitada nii komplekti kuuluva vahelduvvooluadapteri kui ka kahe 14,4 V V-kinnitusega akuga (ei kuulu komplekti). Tänu 2,4 GHz ühenduvusele on valgusti juhtmevabalt seadistatav komplekti kuuluva puldi abil. 

Mudelil 300B on täiustatud 360-kraadise liikuvusega statiivikinnitus ning Bowens tüüpi kinnitus valguse suunajate ning vihmavarjuhoidikuga. Valgusti on ühilduv paljude Nanlite lisatarvikutega, nagu näiteks fresnel-lääts, erinevad softboxid ja hajutid, mis võimaldavad teil valgust suunata täpselt vajalikus suunas ning vajaliku intensiivsusega.

Müük ja hind

Uus Nanlite 300B tuleb müügile märtsis soovitusliku letihinnaga 929€.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee.

 

Peamised omadused

• Muudetav värvitemperatuur

• TLCI 98 ja CRI 96 (keskmiselt)

• Täielikult hämardatav 0–100%

• Kohene ümberlülitus režiimide vahel

• Intelligentne disain

• Kaasaskantav, kompaktne ja kerge 

• Kiire paigaldus

• Juhtmevaba seadistamine ja DMX ühendus 

• Vooluvõrgu-/akutoide

• 360-kraadise liikuvusega riputuskinnitus

• Puldiga juhitav Bluetoothi abil või juhtmega DMX/RDM

 

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp