2021-03-03 10:02Pressiteade

Uus Sirui veekindel statiiv

Nüüd on teil võimalik kaks maailma parimal viisil ühendada – saada samaaegselt kompaktne statiiv matkale ning mitmekülgne statiiv makro- ning madala võttenurgaga fotode jäädvustamiseks.

 

Sirui ST-124 - veekindel süsinikkiust jalgadega statiiv on värskeim toode Sirui veekindlate statiivide valikus. Selle uue konstruktsiooniga liigendid on kaitstud vee, mustuse ja tolmu eest ning vedelikloodi abil saate statiivil oleva kaamera kiirelt horisontaalseks seada.

Hoolimata statiivi eeskujulikust 158 cm maksimaalsest kõrgusest on see kokkupanduna vaid 48 cm pikkune, mistõttu on seda mugav seljakoti külge kinnitada või reisipagasis kaasa võtta.

Sirui ST-124 kaalub ilma peata vaid 1,2 kg ning suudab kanda kuni 12 kg raskust koormust!

Statiivi jalad on valmistatud kaheksakihilisest süsinikkiust, tänu millele on statiiv kerge, stabiilne ning edastab alumiiniumstatiiviga võrreldes oluliselt vähem vibratsioone. Kesksammas on disainitud kolmnurksena, et suurendada selle jäikust ning muuta statiiv kokkupanduna veelgi kompaktsemaks. Statiivi ühe jala saate eraldada ning kasutada seda üksjalana. Jalgade laiali seadmiseks on kolm fikseerimise võimalust, et saaksite valida enda kaamerale parima toetuspinna. Minimaalne pildistamiskõrgus on 38 cm. Kummist jalaotsad ja välja keeratavad metallist piigid tagavad kindla püsimise igasugusel pinnasel.

ST-10 – uus kompaktne 30 kg kandevõimega kuulpea

Koos uue statiiviga toob Sirui müügile ka täiesti uue konstruktsiooniga kuulpea – ST-10.

Sirui ST-10 kuulpea on loodud ja valmistatud vastama kõrgeimatele nõudmistele. Sellel on ülimadal raskuskese ning eeskujulik 30 kg kandevõime.

Panoraamvõteteks on statiivipead võimalik alusel pöörata 360 kraadi ulatuses, küljelt vaadeldav vedeliklood aitab kaamera mugavalt horisontaalseks seada ka maksimaalselt üles tõstetuna. Kiirkinnitusplaatide ühendussüsteemina kasutatakse endiselt ülipopulaarset Arca-Swiss süsteemi, mis võimaldab kasutada erinevaid kiirvabastusplaate ning võttepäeva jooksul vastavalt vajadusele ka erinevaid tugisüsteeme. Turvalukustus takistab teie kaamera juhuslikku maha libisemist. Kinnitusnuppude täpne töötlus võimaldab liikuvate osade väga sujuvat ja tõhusat fikseerimist ning vabastamist. Liikumisi aitab sujuvamaks muuta ka täiendav hõõrdejõu reguleerimise nupp.

 

Sirui ST-10 komplekt statiiviga ST-124 kaalub vaid 1,57 kg ja sellega saate pikkadeks aastateks ära katta väga erinevate võtteolukordade statiivivajadused olenemata sellest, kas kasutate kerget fikseeritud fookuskaugusega kaamerat või raskemat suumobjektiiviga kaamerakomplekti.

 

 

Hind ja tarne

Uus statiiv tuleb müügile kolmes erinevas komplektsuses alljärgnevate soovituslike letihindadega.

 

SIRUI ST-124 SÜSINIKKIUST STATIIV                                            299 €

SIRUI ST-124 SÜSINIKKIUST STATIIV + ST-10 kuulpea               369 €

SIRUI ST-124 SÜSINIKKIUST STATIIV + VA-5 videopea              362 €

SIRUI ST-10 KUULPEA                                                                    125 €

 

Statiivid jõuavad müügile märtsis.

 

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

Olulisimad omadused

 

  • Statiivi jalad ja kesksammas on valmistatud kaheksakihilisest süsinikkiust.
  • Ideaalne madala vaatenurgaga ja makrofotode jäädvustamiseks.
  • Minimaalne võttekõrgus: 38 cm.
  • Maksimaalne võttekõrgus 158 cm (ainult statiiv).
  • Statiivi maksimaalne koormatavus on 12 kg.
  • Kuulpea ST-10 maksimaalne koormatavus on 30 kg.

 

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp