2021-01-08 14:44Pressiteade

Uus kvaliteetne objektiiv maastikupildistajatele

NiSi kaubamärk on maastiku- ja arhitektuurifotograafide hulgas laialt tuntud. Tänapäeval teatakse NiSit kui maailma ühte juhtivat kvaliteetsete filtrite tootjat. Nad laiendavad pidevalt oma tootevalikut ning tulid nüüd välja 15mm f/4 lainurkobjektiiviga täiskaadersensoritega kaameratele.

 

Tegemist on täismanuaalse ülilainurkobjektiiviga, mida valmistatakse kasutamiseks nelja erineva kaameratüübiga: Sony E, Canon RF, Nikon Z ja Fujifilm X.

Kerge ( vaid 470 g) ja kompaktne objektiiv sobib ideaalselt peeglivabade kaamerate kontseptsiooniga, mistõttu leiab see kindlasti koha teie fotokotis, olenemata sellest, kas tegelete peamiselt maastiku-, astro-, tänava-, seiklus- või loomingulise portreefotograafiaga.

Objektiivil on ülilai 112-kraadine vaateväli, mis on isegi laiem kui 15 mm fookuskaugusega objektiivilt võiks eeldada.

 

Objektiivi korpus on valmistatud üleni metallist ning see tagab vastupidavuse ja pikaealisuse isegi karmides võtteolukordades kasutamisel. Teravustamisrõnga sujuv käik võimaldab fookuspunkti ka videovõtetel täpselt soovitud kohta juhtida.

Korpuse esi- ja tagaosa on võimalike peegelduste vähendamiseks värvitud matiks. 

Objektiivil on 72 mm filtrikeere, mis võimaldab kasutada objektiivi ees standardseid 72 mm läbimõõduga ümmargusi filtreid ning loomulikult ka NiSi populaarseid 100 mm filtrihoidja süsteeme. See võimaldab teil oluliselt soodsamalt filtrite ja pikkade säriaegadega eksperimenteerida. 

Optiline konstruktsioon koosneb 10 grupiks jagatud 12 läätsest. Neist üks on kahepoolselt asfääriline ning kaks ülimadala dispersiooniga klaasist, et saavutada parim optiline kvaliteet. Tänu sellisele optilisele konstruktsioonile on kromaatilised jt moonutused viidud miinimumini.

Objektiivi läätsedel on peegeldusi vähendavad katted, mis parandavad objektiivi valgusjõudu ning vähendavad mittesoovitavaid valgusülekandeid ning peegeldusi.

Tänu kümne sirge lamelliga diafragmale on objektiiv võimeline tekitama tähekujulised kiired valgusallikate ümber juba lahtist f/4 ava kasutades. 

Minimaalseks teravustamiskauguseks on sellel objektiivil vaid 0,2 meetrit, mis aitab kaasa pilku köitva esiplaaniga kaadrite loomisele.

 

Hind ja tarne

Uus objektiiv tuleb müügile 2021. aasta veebruaris soovitusliku letihinnaga 569€.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-maili aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee.

 

Olulisimad omadused

  • Saadaval neljale kaameratüübile: Sony E / Canon RF / Nikon Z / Fujifilm X.
  • Suurepärane pildikvaliteet.
  • Kümne sirge lamelliga diafragma, et objektiiv saaks tekitada „tähekiired“ valgusallikate ümber juba alates f/4.
  • Optiline konstruktsioon koosneb 12 läätsest 10 grupis, sh ühest kahepoolsest asfäärilisest läätsest ning kahest ülimadala dispersiooniga klaasist läätsest.
  • Minimaalne teravustamiskaugus on 0,2 m.
  • 72 mm läbimõõduga filtrikeere standardsete filtrite kasutamiseks.

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp