2021-04-23 08:15Pressiteade

Uus kompaktne AF lainurkobjektiiv Sony APS-C kaameratele

Samyang täiendab oma Sony E-mount kaameratele loodud objektiivide valikut. Sel korral maailma kõige väiksema ja oma klassi kõige kergema ülilainurkobjektiiviga.

 

Tänu oma fookuskaugusele ja kõrgele optilisele kvaliteedile on objektiiv Samyang AF 12mm f/2.0 E ideaalne maastiku-, reisi- ja arhitektuurifotograafia jaoks ning ruumide sisekujunduse jäädvustamiseks. Lisaks veel ka suurepärane valik astrofotograafia huvilistele tänu f/2.0 valgusjõulisusele.

 

Samyang MF 12mm f/2.0 on astro- ja maastikufotograafide fotokottides juba kindla koha leidnud. Uuele mudelile AF 12mm f/2.0 E lisati autmaatteravustamine ning kaasajastati disaini. Objektiivil AF 12mm f/2.0 on silmapaistev pildikvaliteet ja suurepärane teravus kogu pildivälja ulatuses, et saaksite jäädvustada tähistaevast isegi täiesti lahtise avaga.

Uus 99,10 vaatenurgaga objektiiv kaalub vaid 213 grammi ja selle pikkuseks on 59,2 mm –kompaktsuse ja pildikvaliteedi ühendamise musternäide. Tegemist on hetkel saada olevatest kõige kergema ja väiksema automaatteravustamisega 12 mm objektiiviga.

 

Objektiivis on 12 läätse jagatuna 10 gruppi; nende hulgas viis spetsiaalklaasist (1 H-ASP, 1 ASP ja 3 ED). Kolm eriti madala dispersiooniga ja kaks asfäärilist (H-ASP ja ASP) läätse lisati objektiivi kromaatiliste ja optiliste moonutuste vähendamiseks, et saaksite jäädvustada teravamaid kujutisi.

Läätsed on kaetud UMC (Ultra Multi Coating) katetega, et vähendada peegeldusi pindadelt ja tagada parem valgusjõudlus ning kontrastsem kujutis.

Tänu erilisele optilisele konstruktsioonile tagab objektiiv eeskujuliku pildikvaliteedi kogu pildivälja ulatuses isegi maksimaalse f/2.0 ava korral.

Korpus on üleni metallist ja objektiivi liitekohtades on tihendid kaitsmaks tolmu ja keeruliste ilmastikuolude eest.

 

Hind ja tarne:

Uus objektiiv tuleb müügile 2021. aasta juuniks soovitusliku letihinnaga 369 €.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee.

 

Olulisimad omadused

Eeskujulik pildikvaliteet.

Suurepärane valik astro- ja maastikufotograafia jaoks.

99,1-kraadine vaateväli.

Valgusjõuline f 2.0

Kiire ja vaikne automaatteravustamine.

Täiskaadri kaameral vastaks pildiväli 18 mm fookuskaugusega objektiivile.

Kaalub vaid 213 grammi, pikkus on 59,2 mm ning läbimõõt 70 mm.

Tihendid kaitseks väliskeskkonna mõjude eest.


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp