2021-03-29 08:09Pressiteade

Uuendatud Steiner Navigator

Steiner Navigator on juba ammustest aegadest olnud professionaalsete meremeeste kindel valik. Tänapäeval kasutavad nende binokleid paljud maailma suurimad laevafirmad ja merepäästjad mitmetel meredel.

 

Muudetud disainiga binoklid püsivad veelgi paremini käes isegi tormisel merel ühe käega hoides ümbrust vaadeldes. See tagab ohutu navigeerimise ka kõige raskemates tingimustes. Lisaks kindlale haardele on uuel soonelisel kummeeritud pinnal ka vett tõrjuv funktsioon, et vähendada binokli käest libisemise riski tugevas vihmasajus.

 

Uuel binoklil on võrreldes eelmise mudeliga ka laiem vaateväli, mis võimaldab kasutajatel hõlpsamini navigeerida, kui nad sisenevad sadamasse või purjetavad tihedas saarestikus.

 

Ka uues tooteseerias on kaks mudelit integreeritud analoogkompassiga. Kompass aitab teil kiiresti liikumissuunda määrata ning lihtsustab objektide suuna edastamist teistele. Kompass on uputatud liikumist tasakaalustavasse vedelikku ning on ka oma klassi kõige täpsem. Muudetud on kompassi valgustusnupu asukohta, et ka ühe käega hoides oleks võimalik kompassi lugemi valgustust sisse lülitada.

 

Steiner Navigator tooteseeriasse kuuluvad järgmisi mudeleid.

 

Navigator 7x50

50 mm läbimõõduga esiläätsede ja 7-kordse suurendusega pakub see binokkel

kindlat vaadet isegi kõige tormisemal merel ning garanteerib ereda kujutise

suurepäraste kontrastide ja teravate detailidega ka väga halbades valgusoludes.

Soovituslik letihind 519 €

 

Navigator 7x50c

Lisaks eeskujulikule pildikvaliteedile on sellel binoklil suure ja selge lugemiga ning 

kõikumisi summutava vedelikuga täidetud analoogkompass koos abivalgusega suuna määramiseks kehvades valgusoludes.

Soovituslik letihind 619 €

 

Navigator 7x30

Kompaktne 30 mm esiläätsega merekindel binokkel - väga kerge ning suurepärase pildikvaliteediga kaaslane spontaansetel reisidel nii merel kui maismaal.

Soovituslik letihind 416 €

 

Navigator 7x30c

Kompaktne, eeskujuliku pildikvaliteedi ning stabiliseeritud kompassiga mudel.  

Soovituslik letihind 519 €

 

Uued binoklid tulevad müügile aprillis.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

Olulisimad omadused

  • Tänu uuele disainile mugavamini ühe käega kasutatav. 
  • Vett tõrjuv pinnatöötlus.
  • Lai vaateväli.
  • 7x50 ja 7x30 kompassiga mudelid.

 

.

 

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp