2020-10-12 08:01Pressiteade

Tulevik on voogesituse päralt

Otseülekannete tegemine on väga kiirelt saanud igapäevaseks. Veel hiljuti oli videoülekannete tegemiseks vaja keerukat professionaalset tehnikat, nüüd on sellest saamas teenus, mida saavad pakkuda ka väiksemad produktsioonifirmad. Tänapäevaste seadmetega on voogesitus taskukohane ja kõigile kättesaadav.

 

Focus Nordic´u, Euroopa suurima fototoodete hulgimüüja tootevalikust leiate laia valiku tooteid voogedastuste teostamiseks. Esitleme neist kahte: Feelworld´i mikserpulti ja Seeteci´i režissööri monitori.

 

Feelworld Livepro L1 

Feelworld Livepro L1 on nelja HDMI-sisendiga video mikserpult, mis võimaldab teha tööd mitme kaameraga ja edastada otseülekandeid. Pult on võimeline edastama videot kõigist neljast HDMI-sisendist mis tahes otseülekande platvormile kasutades OBS tarkvara. Ühendage LIVEPRO L1 kaameratega ja te saate otseülekande ajal vastavalt vajadusele liikuda nelja videokaamera sisendi vahel. Samuti võite ühendada seadme PowerPointi slaidide esitamiseks arvutiga või isegi mängukonsoolidega. 

 

Livepro L1 on lihtne kasutada: puldil on T-kujuline hoob sujuvateks ümberlülitusteks. Livepro L1 pakub 14 erinevat ülemineku efekti signaalide vahel lülitumiseks. Ümberlülitus toimub reaalajas ning seetõttu saate edastada voogesitust mis tahes sotsiaalmeediaplatvormile, nagu näiteks YouTube, Facebook, TikTok ja paljud teised. 

 

Livepro L1 on väga kompaktsete mõõtmetega videosignaalide mikser, mis on piisavalt väike, et seda alati kaasa võtta. Seade on loodud ühilduma tüüpiliste videotootmise töövoogudega ja sellel on statiivikeermega pesa statiivile või kaamerale kinnitamiseks, et see oleks kindlalt paigal.  

 

Mikserpult tuleb müügile novembris ja soovituslik letihind on 420€.

 

Peamised omadused

  • UVC-võimekusega USB videoseadmetega otseülekannete edastamine.              
  • 4 HDMI-sisendit.                                                  
  • 2´´ TFT displei nelja sisendi signaali jälgimiseks.                                                 
  • Automaatne või manuaalne (T-kujuline hoob) lülitus videosisendite vahel.        
  • T-kujulise hoovaga on võimalik kasutada 14 erinevat ülemineku efekti.              
  • Helivaljuse valiku võimalus kas koos videosignaaliga või eraldi audiosisendist.    
  • Toetab PIP funktsiooni.                                                              
  • Litsentsiga funktsioonid, sh DSK, LOGO, PTZ kaamera juhtimine jne.                  
  • Kompaktne ja kerge disain.                                   

 

 

Seetec Atem156

Režissöörimonitoril Seetec Atem156 on 15,6-tolline IPS LCD ekraan. IPS LCD ekraani lahutus on 1920x1080 ja kontrastsus 800:1. Monitoril on LED taustavalgus, mille eredus on 250 cd/m² ja see tagab tõetruu video taasesituse. Monitor võimaldab laia 170-kraadist vaatenurka nii horisontaalses kui ka vertikaalses suunas. 

 

Monitoril on neli HDMI-sisendit ja see toetab ekraani jagamist nelja või kahe videosignaali jälgimiseks. Nelja eraldi nupuga on teil võimalik HDMI-signaali allikat hõlpsasti vahetada ja neljale kiirvalikuklahvile (F1–F4) saate omistada vajalikke funktsioone, et neid kiiresti kasutada.            

 

Monitor tuleb müügile novembris soovitusliku letihinnaga 590€.

 

Peamised omadused

  • 15,6-tolline IPS LCD paneel.
  • Värvistandard Rec.709.
  • 4 kiirklahvi.
  • 4 HDMI-sisendit ja -väljundit.          
  • Toide 12 V võrguadapterilt või V-kinnitusega akult.
  • Vastupidav lennukialumiiniumist korpus.              


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp