2022-07-05 13:30Pressiteade

Toucani nutikodu tooted

ToucanToucan

Focus Nordicul on väga hea meel teada anda, et meid on valitud Toucan Solutions nutikate toodete levitajaks.

„Tegemist on meie jaoks täiesti uue toodete grupiga ning meil on väga hea meel Toucani lisandumisest meie tootevalikusse,“ ütles Rebecca Laanemets, Toucan´i tooteid haldav tootejuht.

Näeme klientide jätkuvalt kasvavat huvi nutikate toodete järele, mis teevad inimeste vahelise  suhtlemise lihtsamaks ning seda samavõrd üle veebi ja kodulahendustega.

 

Toucan´i tooted in disainitud lihtsust ja kasutusmugavust silmas pidades. Nutikodu seadmetega saate teada, kui keegi teie kaamera vaateväljas liigub ning seda ka öösel või siis, kui olete kodust eemal. Detailirikas 1080P Full HD salvestus koos selge öise videopildiga teevad selle võimalikuks. Boonusena on teie Toucani kaameratega jäädvustatud sündmused 24 tunni jooksul tasuta järele vaadatavad.

 

Toucan´i tooted jagunevad meie valikus kahte gruppi:

 

Toucan Smart home

Toucan Smart Home toodetega saate nutirakenduse abil internetiühenduse olemasolul kõikjalt maailmast vaadata, mis teie kodus või selle ümbruses parasjagu toimub. Kõik kaamerate vaateväljas olevad liikumised talletatakse ning lisaks on teil võimalus osade seadmete kaudu ka külastajatega suhelda.

Toucan Smart home tooteseerias sisalduvad videokaameraga uksekell,  juhtmevabad turvakaamerad jpm.

 

Need tooted ei vaja paigaldamiseks erioskusi ning neil on rida nutikaid kasutusvõimalusi, nagu näiteks kahesuunaline suhtlus kaamera kaudu, eelsalvestatud sõnumite esitamine, 1080P Full HD videosalvestus ning selge öine kaamerapilt.

 

Toucan Connect

Toucan Connect tooteseeriast leiate konverentsikõlari, veebikaamera, ning erinevaid komplekte konverensikõnede ning videokohtumiste organiseerimiseks. Lihtsalt seadistatavad tooted muudavad teie videosuhtluse professionaalseks olenemata sellest, kas viite seda läbi kodust või kontorist.

 

Kõigi Toucan´i kaameratega tuleb kaasa krüpteeritud pilve salvestamine, mis on 24/7 kaitstud ning ei vaja tasulist registreerimist. Küll aga on võimalik pikemaajaline salvestuste säilitamine tasulise teenusena juurde osta. Toucan Home Security nutirakendus võimaldab teil vaadata kaamerate otsepilti, otsida varasemate salvestuste hulgast ning soovitud sündmuse videot alla laadida.

 

Toucan tooted jõuavad müügile juulis 2022.

 

Lisainformatsioon: richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

 

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp