2020-09-17 09:36Pressiteade

Talv on tulemas!

Meile kõigile meeldib valge ja krõbekülm talv, kuid kõik, kes on talvel väljas pildistanud, teavad, et kaamerate ning statiivide käes hoidmine ja kandmine on üks külmemaid tegevusi.

Vallerret on fotokinnaste tootja, mis päästab meie käed külmumise eest, hoiab neid kogu talve jooksul soojas ning võimaldab meil samal ajal olla loominguline.

 

Tavaliste talvekinnastega on peaaegu võimatu kohandada kaamera seadeid või vahetada objektiive. Kaamera näidikutele ja nuppudele on kinnastega raske ligi pääseda ning selle tulemusel võtavad paljud fotograafid oma kindad käest ära ja otsustavad külma kannatada, et säiliks võimalus kaamerat kasutada. Mitte miski pole hullem kui külmunud sõrmed, mille tulemusel tuleb fotoseanss varem ära lõpetada.

Vallerret on tulnud välja seitsme mudeliga, mis katavad kõik erinevad vajadused, nii amatöörfotograafi, kes pildistab kelguga sõitvaid lapsi, kui ka professionaalse fotograafi, kes jäädvustab põhjapolaarjoonel jääkarusid. Valikus leidub mudel igaühele.

 

VALLERRET POWER STRETCH PRO PUUTETUNDLIKUD SISEKINDAD on suurepärane aluskiht nendeks päevadeks, kui vajate rohkem soojust. Seetõttu on need kindad mitmekülgseks täienduseks teie kinnaste komplektile.

Soovituslik letihind: 29,90€

 

VALLERRET URBEX  PRUUNID FOTOKINDAD Kindamudel Urbex on loodud aitama linnafotograafe, et nad saaks säilitada tasakaalu stiili, soojuse ja funktsionaalsuse vahel. Need unisex kindad on valmistatud ehtsast kitsenahast, sisaldavad 100% meriinovilla ja sobivad kasutamiseks puutetundlike ekraanidega.

Soovituslik letihind: 74,90€

 

VALLERRET W'S NORDIC FOTOKINDAD Kindamudel W’s Nordic on mõeldud naistele ja sobivad igapäevaseks kasutamiseks alates maastike pildistamisest ning mäetippudeni matkamisest kuni tänaval pildistatud talviste portreede jäädvustamiseni.

Soovituslik letihind: 74,90€

 

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 MUSTAD FOTOKINDAD Markhof Pro 2.0 fotokindad sobivad kasutamiseks kõikjal - linnatänavatest mägimatkadeni, on mitmekülgsed, funktsionaalsed ja stiilsed.

Soovituslik letihind: 74,90€

 

VALLERRET IPSOOT FOTOKINDAD Mudeli IPSOOT fotokindad on vastupidavad unisex kindad, mis pakuvad kaitset madalate temperatuuride ja muutlike ilmastikuolude eest.

Soovituslik letihind: 99,90€

 

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP See mitmekülgne kaks ühes kindadisain tagab teile kõik labakinnaste hüved, aga ka täieliku paindlikkuse kaamera nuppude kasutamiseks. Olenemata sellest, kas soovite kasutada ühte või nelja sõrme – need on ühe lukutõmbe kaugusel.

Soovituslik letihind: 109,90€

 

 

VALLERRET ALTA OVERMITT MUSTAD PEALISKINDAD Pealiskindad Alta Over-Mitt (unisex) on nagu magamiskotid teie kätele. Nad mahuvad kõigi Vallerret kindamudelite peale, lisades neile täiendavat soojapidavust ja hoides teie käed ka kõige karmimas külmas ikka soojas.

Soovituslik letihind: 99,90€

 

 

Vallerret kindad on loodud ühendades kogemusi, mis on saadud aastate pikkusest elust külmadel aladel Alaskast Norrani - teie sõrmed ei tunne enam kunagi külma.

Vallerret on pühendunud sellele, et muuta talvefotograafia nauditavaks ja kättesaadavaks kõigile maailma fotograafidele.

Kasutades õigeid abivahendeid, on talvefotograafia üks kõige rahuldust pakkuvamatest fotograafiastiilidest, mida on võimalik harrastada.

Kindad on nüüd veebipoes saadaval.

 

Olulisimad omadused

  • Lai mudelivalik.
  • Kõrge kvaliteet.
  • Sobivad kõigile - amatööridest professionaalideni.
  • Kaamera näidikute, nuppude jms hõlbus käsitlemine kindaid käest võtmata.

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp