2020-12-02 11:51Pressiteade

Täislahendused voogedastuste, teleülekannete ja audio-video võteteks

Meil on suur rõõm esitleda meie tootevalikusse lisandunud kaubamärki Datavideo, millel on võimas valik tooteid fotograafia, video, heli, valguse ja voogedastusega tegelejatele. Käesoleval hetkel on Datavideo ainus ettevõtte maailmas, mis suudab pakkuda täislahendust reaalajas edastatava video tootmise igale lõigule.

Datavideol on olemas sobivaim lahendus olenemata sellest, kas teete voogedastust oma bändi esimesest live-kontserdist, vajate virtuaalset uudistestuudiot, teete teleülekannet staadioniüritusest, suhtlete klientidega, esitate iga-aastast finantsaruannet või soovite kogu fännklubile näidata laste jalgpallivõistlust.

Focus Nordicu tegevdirektor Jonas Wernbo ütleb, et teleülekannete maastik on 2020. aastal fundamentaalselt muutunud. „Vajadus füüsiliste kohtumiste järele väheneb iga päevaga, samas kui vajadus interaktiivsete kohtumiste järele kasvab pidevalt. Sel ajal, kui interaktiivne suhtlus muutub järjest olulisemaks, suureneb nõudlus kättesaadavuse ja selle järele, et sisu oleks võimalik vaadata erinevatelt platvormidelt.“

Datavideo on ideaalne täiendus Focus Nordicu tootevalikusse, kust leiab juba terve rea kõige tuntumaid fotograafia, professionaalse videotootmise, valgustite ja heliga seotud kaubamärke. Viimase 35 aasta jooksul on Datavideo kiiresti kasvanud ja on käesoleval ajal üks juhtivatest reaalajas edastamiseks loodud professionaalse videotehnika innovaatilistest kaubamärkidest. Nende valikus on rohkem kui 150 toodet, sh kaamerad, kommutaatorid, enkooderid, kommunikatsioonivahendid võttemeeskondadele, konverterid ja teleprompterid.

Datavideo tooted on saadaval Focus Nordicu veebikeskkondade kaudu Rootsis, Taanis, Norras, Soomes, Islandil, Eestis, Lätis ja Leedus.

Hinnad ja saadavus

Datavideo tooted on meie veebis juba näha ning hindade vaatamiseks palume teil focusnordic.ee veebikeskkonda sisse logida.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee.

Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.

Kontaktid

Richard Viidalepp