2020-11-13 10:41Pressiteade

Saramonic Blink 500 Pro toob sisuloojatele rea olulisi täiendusi

Uued mikrofonikomplektid Blink 500 Pro B1 ja B2 viivad juhtmevaba helisalvestuse täiesti uuele tasemele. Eelmisel aastal välja tulnud juhtmevaba mikrofonisüsteemiga Blink muutis Saramonic põhjalikult seda, kuidas me juhtmevabu mikrofone kasutame. Nüüd toome teie ette kauaoodatud professionaalsed mudelid Saramonic Blink 500 Pro B1 ja B2

 

Uus seeria toob rea olulisi täiustusi, mida sisuloojad, videograafid ja otseülekannete edastajad on soovinud. Suurema leviulatusega - kuni 100 meetrit ja aku tööajaga kuni 8 tundi on kasutajatel nüüd oluliselt suurem vabadus ringi liikuda ning võttepäevi planeerida. Ühest laadimiskorrast piisab terveks päevaks!

 

Uues kahe kanaliga vastuvõtja (RX) komplektis on kaasas mõlemad, TRS ja TRRS väljundkaablid. Need võimaldavad süsteemi ideaalselt kasutada kaamerate, salvestite, mikserpultide, kaasaegsete arvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutitega, millel on olemas 3,5 mm pesad. Blink 500 Pro komplekti vastuvõtjast on võimalik välja võtta kas mono- või stereosignaal – seega saate kahe saatja kasutamisel soovi korral suunata ühe vestluspartneri signaali paremasse ning teise oma vasakusse kanalisse.

Saatjatesse on sisse ehitatud uus muljetavaldava -39 dB tundlikkusega ring-suunadiagrammiga mikrofon. See tagab puhta ja selge heli juba saatja kasutamisel. Saatjat on hõlpsasti võimalik kinnitada särgi või krae külge. Samas toimib see ka traditsioonilise bodypack-saatjana, kui lisate komplektis kaasas oleva SR-M1 reväärimikrofoni.

Saramonic Blink 500 Pro B1 ja B2 seadmetega saate lisaks mikrofonist tulevale signaalile edastada juhtmevabalt ka audioseadme liiniväljundi signaali. See muudab süsteemi väga mitmekülgseks. Saate kasutada komplekti kuuluvat reväärimikrofoni, ühendada suundmikrofoni, lisada mikrofoniga  peakomplekti või ükskõik millise 3,5 mm TRS väljundiga mikrofoni. Helivaljuse saate reguleerida täpselt vajalikule tasemele.

Nii vastuvõtjal kui ka saatjal on suur ja selge OLED ekraan, mis võimaldab teil hoida silma peal sisendi režiimil, mikrofoni helitasemel, ühenduvusel jpm. Uus on ka seadmekomplekti karp, millel on nüüd lisaks mikrofonide kaitsmisele ka laadimisfunktsioon karbis olevast akupangast või välise toiteallika kaudu – saatjad ning vastuvõtja karpi ja liikudes ühest võttekohast teise on nad jälle laetud.

 

Hind ja tarne

Uued Saramonic Blink 500 Pro B1 ja B2 tulevad müügile detsembris. 

Soovituslikud letihinnad:

  • Saramonic Blink 500 Pro B1 komplektil 235 €.
  • Saramonic Blink 500 Pro B2 komplektil 349€.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-maili aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee .

 

Peamised omadused

  • Väike ja kompaktne.
  • Saatjal on sisseehitatud mikrofon ning lisaks on sellega võimalik ühendada revääri- ja teisi mikrofone või heliseadmeid.
  • Muljetavaldav tundlikkus -39 dB.
  • Vastuvõtja on võimeline võtma vastu signaale kuni kahelt saatjalt ning edastama neid kaamerasse kas kokku miksituna või eraldi kanalitena.
  • Komplektiga on kaasas laadimisfunktsiooniga akupanka sisaldav kaitseümbris. 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp