2021-08-04 10:00Pressiteade

Nomatic kotid on nüüd viimaks Euroopas müügil

Focus Nordicul on hea meel teada anda, et meid on valitud Gomatic´u kaubamärgi levitajaks Euroopas. Ameerikas müüakse samu tooteid Nomatic´u nime all.

Nomatic/Gomatic loodi Ameerikas 2014. aastal Kickstarteri projektina. Vaid mõne aastaga on ettevõttest saanud laialt tuntud premium klassi kottide tootja. Seda just tänu toodete leidlikule konstruktsioonile, funktsionaalsusele ja minimalistlikule disainile. Kaks ettevõtte asutajat seadsid esialgu eesmärgiks luua vaid kõigi aegade kõige funktsionaalsem seljakott ning reisikott. Tänaseks on Gomatic´u tootevalikus täielik valik tippklassi kaamera-, reisi-, igapäevaseid ja reisikotte. Koostöös tuntud Youtuberi Peter McKinnoniga disainiti temanimeline fotokottide seeria.

Gomatic kotid pakuvad detailideni läbimõeldud pakkimislahendust neile fotograafidele, sisuloojatele ja blogijatele, kellele sobib vaid parim olenemata sellest, kas minnakse ühepäevasele seiklusele, töölähetusse või pikemale puhkusele.

 

Peter McKinnon X Gomatic

Kuulus videograaf, fotograaf ja 5,4 miljoni jälgijaga Youtuber Peter McKinnon oli juba ettevõtte algusaegadest selle lojaalne klient, sest ta on alati vaimustunud toodetest, mis on nutikad ja aitavad tal igapäevaselt oma plaane paremini ellu viia. Peter pöördus koostööettepanekuga Gomaticu poole, et luua tema näpunäidete järgi kompromissitult parim kaameraseljakott. Sellest koostööst sündis terve fantastiliste kaamerakottide tooteseeria – perfektne ökosüsteem reisivale fotograafile - Peter McKinnon X Gomatic.

 

Kvaliteetsed kotid – funktsionaalsed, täis nutikaid lahendusi ja minimalistliku disainiga

Gomaticu toodete hulgast leiab laia valiku erineva suuruse ja omadustega reisi- ja seljakotte. Kõik tugevatest vettpidavatest materjalidest ning täis nutikaid ja funktsionaalseid lahendusi. Paindlikult kohandatav siseruum, mida saate seadistada vastavaks teie varustusele, olgu selleks laptop, fototarvikud, droon või riided teie mõnepäevase matka jaoks. Lihtne, kuid elegantne ligipääs teie varustusele, tugevad õmblused ja vastupidavad tõmblukud, ergonoomilised õlarihmad ja minimalistlik tippklassi disain – ükskõik missuguse Gomatic koti te endale valite – sellest saab teie lemmik, mida on raske koju jätta.

 

Toome välja mõned Gomaticu tooted:

Gomatic­ Peter McKinnon Camera Pack – Travel

Gomatic Peter McKinnon Camera Pack 35L on parim ja vastupidavaim kaameraseljakott kõigist, mida oleme viimastel aastatel näinud. Disainitud Peter McKinnon´i poolt ning võimaldab lisaks kaameravarustusele võtta kaasa kogu vajaliku isegi 3-5 päevase rännaku jaoks. Eemaldatavad ja volditavad ruumijagajad ning võimalus mahtu suurendada annab teile võimaluse kõige vajaliku kaasa võtmiseks. Eraldi pesad sülearvuti ja tahvelarvuti jaoks, lisaks palju võrktaskuid väiksematele tarvikutele. Loomulikult Peter McKinnon’i Pirate Life logoga.

Gomatic 40L Travel Bag V2

Patenteeritud rihmade süsteem võimaldab teil seda kotti vajadusel käes kanda või muuta pikemal teekonnal seljakotiks. Iga  40L reisikotiga on kaasas pesukott, et saaksite määrdunud riided puhastest lahus hoida. Palju erineva suurusega pesasid teie tehnikale, jalanõudele, riietele, eraldi tasku veepudelile jpm. – eeskujulik reisikott töölähetusteks, nädalalõpu veetmiseks või lühiseseks puhkuseks.

Gomatic Navigator Sling 6L

See suurepärane ühe õlarihmaga kott on ilmastikukindel ja vastupidavate tõmblukkudega. Aktiivsel liikumisel pakub lisarihm täiendavat stabiilsust. Eraldi tasku veepudelile ja kaardipesa rihmal, milles on mugav hoida näiteks ühistranspordi kaarti.

Kirstine Lindholm, Focus Nordicu tootejuht: “Oleme väga rõõmsad, et saame tuua Gomaticu kaubamärgi tooted Euroopasse. Ma ei ole päris ammu kohanud nii kõrge kvaliteediga kotte. Kõigis Gomaticu toodetes on näha ülimat läbimõeldust ja tähelepanu osutamist detailidele. Ülim funktsionaalsus ning valmis astuma vastu kõigele, mida elu toob – organiseerituse tippklass."

Olulisimad omadused:

  • Kvaliteetsed, vastupidavad ja ilmastikukindlad.
  • Paindlikult kohandatav teie varustusega, et kõik oleks oma kohtadel ning kiiresti leitav.
  • Kiire ligipääs fotovarustusele, riietele ning väiksematele tarvikutele.
  • Mugavad kanda tänu ergonoomilistele rihmadele ja toetavale seljaosale.
  • Sobiv kaaslane tööreisideks, matkadeks ja puhkusereisideks.
  • Lai valik lisatarvikuid.

Gomaticu tooted jõuavad meie lattu august 2021.

Lisainformatsioon: richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp