2023-01-12 13:00Pressiteade

Nanlite PavoTube ja Forza valgustid läbisid põhjaliku uuenduskuuri

NanliteNanlite

2020. aastal esitletud Nanlite populaarseimad PavoTube ja Forza valgustid said põhjalikult uuendatud.

Viimase aasta jooksul on Nanlite osalenud paljudel messidel ning kuulanud hoolikalt tagasisidet filmimeeskondadelt ja fotograafidelt üle kogu maailma. Kõige selle tulemusena on nende kõige populaarsemad tooted saanud nüüd mitmeid uuendusi ning täiustusi.

PavoTube II

15C/30C kasutavad RGBWW värvide segamise tehnoloogiat, mis tagab täpse värviedastuse. Uutel valgustorudel on nüüd laiem CCT-vahemik 2700-7500K koos G/M ±150 ulatuses reguleerimisega, mis võimaldab veelgi paindlikumalt kohandada tehisvalgust ruumi või võttepaiga üldvalgusega ning lihtsustab fotode ja videote jäädvustamist erinevates keskkondades.

Sama võimsuse juures annavad mõlemad torud nüüd veel rohkem valgust. PavoTube II 15C ja PavoTube II 30C on vastavalt 10% ja 20% esimesest põlvkonnast heledamad. Samuti optimeeriti PavoTube II 15C/30C kahe nupuga seadistamist, lisati PD3.0 laadimise tugi, püsitoite võimalus ning püsivara uuendamine USB-C pordi kaudu.

Forza

Sarnaselt eelkäijaga on Forza 60/60B II ülikompaktses korpuses peidus hämmastav valgusjõud - valgustustihedus on ainult valgusti kasutamisel vastavalt kuni 3420 lux / 2096lux mõõdetuna ühe meetri kauguselt.

Forza 60B II-l on kaks valgustusrežiimi: tavapärane maksimaalse väljundvõimsuse režiim ja uudsem konstantse väljundvõimsuse režiim väikeste LEDide jaoks. Vähendati veelgi ventilaatorite mürataset – see on nüüd vaid 20dbA.

Kõik uuendused ja parandused, mida kohaldati 60W tootesarjale, on nüüd sisse viidud ka uutesse Forza 300W ja 500W mudelitesse.

Forza II-seeria valgustites on kasutusel uus reguleeritav jahutussüsteem, mille puhul saavad kasutajad valida nelja töörežiimi vahel: Smart, Full speed, Low speed ja Off. Smart-režiimis väheneb müratase 23dBA-ni. Ka Full speed režiimi ventilaatorite tööd on olulisel määral optimeeritud, et müratundlikes keskkondades, näiteks intervjuudel, ei tekiks häirivat mürafooni.

Forza 300/300B II ja 500/500B II värviedastust kaasajastati, et lisada need usaldusväärseteks töövahenditeks filmitegijatele. Forza 300/500 II värviedastust iseloomustavad CRI/TLCI 96/97 ning Forza 300B/500B II keskmiselt CRI/TLCI 96/97.

Juhtplokid on eelkäijatest kompaktsemad, Forza 300/300B II puhul ca 37% ja Forza 500/500B II valgustitel 16%. V-mount akude kinnitusplaadid asuvad nüüd mõlemal küljel ning ühepoolse lukustusmehhanismiga kumer kandur koos kiirkinnitusega võimaldavad senisest kiiremat ja mugavamat käsitsemist.

Nii Pavotube kui ka uued Forza valgustid on varustatud mitmete juhtimisvõimalustega. Valida saab 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM ja Nanlink nutirakenduse vahel.

 

Pavotube II olulisimad täiustused   

  • 10% / 20% eelmisest põlvkonnast heledamad
  • Laiem CCT vahemik 2700K-7500K
  • G/M±150 reguleerimise võimalus
  • Suurem valgusvõimsus samade välismõõtmete juures PavoTube II 15C/30C puhul vastavalt 10% ja 20%.
  • Kaks nuppu intuitiivseks juhtimiseks
  • Endise 6 asemel on nüüd valikus 15 valgusefekti.

 

Forza 300/500 II olulisimad täiustused   

  • Rohkem valgust sama võimsuse juures.
  • Väiksem energiatarve, mis annab pikema aku tööaja.
  • Lai valik juhtimisvõimalusi, sealhulgas 2.4G, DMX/RDM ja NANLINK APP
  • 11 valgusefekti Forza 300/500 II ja 12 valgusefekti Forza 300B/500B II valgustitel, mis on kõik ka kohandatavad.
  • Nii kahe kui ka ühe aku toite lahendus, mis võimaldab Forza 300/300B II ja 500/500B II jaoks nii „hot plugging„ toiteallika vahetust kui ka vahetust akutoitelt võrgutoitele.

 

Forza 60 II olulisimad täiustused   

  • Eeskujulik ventilaatori müra kontroll.
  • Forza 60B II kaks väljundrežiimi, maksimaalse võimsuse režiim ja konstantse võimsuse režiim
  • Mitmed juhtimismeetodid, sealhulgas 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM ja NANLINK APP

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp