2021-02-18 13:44Pressiteade

Meie tootevalikusse lisandusid HP Sprocket fotoprinterid

 

 

Printimine ei ole kunagi olnud nii lihtne kui fotoprinteriga HP Sprocket. Lisaks on see kompaktne printer loodud sellisena, et võtaksite ta alati kaasa.

Sprocket fotoprinterid on stiilselt kaasaegse disainiga. Väikseim mudel on suuruselt võrreldav teie  nutitelefoniga. Printeriga on teil võimalik fotosid välja trükkida otse oma nutitelefonist või tahvelarvutist. See toiming on sama lihtne kui nende piltide postitamine.

Rakendusega HP Sprocket on teil võimalik koheselt printida fotosid ja silte suuruses 5 x 7,6, 5,8 x 8,7 või kuni 10 x 15 cm (olenevalt mudelist) ning jagada neid käes hoitavate mälestustena sõprade ja teile kallite inimestega. Nutirakendus võimaldab piltidele lisada soovi korral ka värvifiltreid, teksti ning graafilisi elemente.

 

HP Sprocket on printer teile, kui teie jaoks on oluline, et saaksite fotosid trükkida olenemata ajast või kohast. Näiteks vahetu emotsioonina pulmas või peol, mälestusena külmkapile või rahakoti vahele.

Väikseim HP Sprocket kaalub vaid 172 grammi ning nad kõik ühenduvad teie nutiseadmega  Bluetooth abil, et pakkuda parimat ning sujuvaimat printimiskogemust.

 

Hind ja tarne

 

Printer tuleb müügile märtsis 2021.

 

Soovituslik letihind on:

HP SPROCKET LUNA WHITE 109 €

HP SPROCKET SELECT ECLIPSE 139 €

HP SPROCKET STUDIO 169 €

HP ja Sprocket kaubamärgid kuuluvad ettevõttele HP Inc. või selle tütarettevõtetele.

Peamised omadused

  • Kerge.
  • Stiilne ja kaasaegne disain.
  • Rakendust HP Sprocket on võimalik laadida iOS ja Android seadmesse App Store’ist või Google Play poest.
  • Bluetooth-ühenduvus.
  • Suurepärane pildikvaliteet.

 

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp