2023-05-12 11:00Pressiteade

Focus Scenery - Focus Sport Optics uued universaalbinoklid

Focus Sport Optics SceneryFocus Sport Optics Scenery

Kevad on täies hoos ja värskesse rohelusse astudes võib peaaegu kuulda, kuidas loodus kasvab ja areneb. Üks parimaid abilisi looduse nautimiseks on binokkel. Hea binokkel aitab teil näha detaile, mida te palja silmaga ei näeks. Focus Scenery on Focus Sport Optics'i uus binokliseeria, mis aitab nähtavaks muuta detailirikkuse meie imelises looduses.

 

Uued Focus Scenery binoklid põhinevad klassikalisel Porroprisma disainil, mis annab teile hea optikaga binokli mõistliku hinnaga. Binokli korpus on kaetud vastupidava kummikattega, mis pakub samaaegselt maksimaalset mugavust ja parimat võimalikku haardumist isegi siis, kui on külm ja kannate kindaid. Binoklil on pööramisega reguleeritavad silmakaitsed, et ka pikemaajalisem vaatlemine oleks mugav olenemata sellest, kas kannate prille või mitte.

Objektiividele kantud FMC-kate tagab terava pildi ning suur fookusnupp võimaldab kiiret ja täpset teravustamist, et leiaksite otsitava objekti kiiresti üles.

 

Uus binokliseeria koosneb viiest mudelist: keskteravustamisega 8x40, 7x50, 10x50, 12x50 ning teravustamisvaba 7x50. Kõik binoklid on varustatud BAK-4 klaasist prismadega, mida peetakse parimaks optilise klaasi tüübiks Porroprismadele.

 

Focus Scenery on binoklid on universaalsed ning seetõttu heaks ja soodsaks valikuks neile looduses liikujatele, kes soovivad lihtsa ehitusega ning kvaliteetset binoklit, millest on abi erinevates olukordades: linnuvaatluseks, matkamisel, jahipidamisel, merel ning üldisemalt looduse vaatlemisel.

 

Focus Scenery tooteseeriast leiab igaüks endale sobivaima. Mudel 8x40 on parim universaalbinokkel, 12x50 sobib suurepäraselt lähi- ja kaugemate objektide detailseks uurimiseks ning 7x50 sobib kõige paremini paadis kasutamiseks. 7x50 Free Focus suudab teile pakkuda terava pildi 10 meetri kauguselt lõpmatuseni.

Kõigil Scenery binoklitel on ka lai vaateväli, mis muudab need kasulikuks suure ala kiirel ja tõhusal üle vaatamisel.

 

Samuti on oluline binoklite vastupidavus ja tugev konstruktsioon. Need on disainitud vihma- ja löögikindlatena, et tulla edukalt toime võimalike välitegevustel ette tulevate olukordadega.

 

Hinnad ja saadavus

Focus Scenery binoklid on juba laos.

Soovituslikud letihinnad: alates 112 €.

 

Lisateave: richard.viidalepp@focusnordic.ee

 

Olulisimad omadused

  • Suurepärased universaalbinoklid.
  • Klassikaline Porroprismaga disain.
  • Bak-4 klaasist prismad.
  • FMC kate esiläätsedel.
  • Püsivad kindlalt käes.
  • Lai vaateväli.

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp