2016-06-08 16:00Pressiteade

DxO uuendab fototöötlustarkvara OpticsPro versioonile 11 ning lisab kaamerale DxO ONE uued funktsioonid

null

DxO, digitaalsete pilditöötlusalgoritmide ja -tarkvara liider, kelle tehnoloogia on rakendust leidnud enam kui 300 miljonis tootes üle maailma, uuendas hinnatud RAW-failide konverteri OpticsPro versioonile 11.

Samaaegselt pakutakse ka auhinnatud kaamera DxO ONE kasutajatele iOS rakenduse uuendust. Rakendus uuendab kaamera tarkvara ning lisab uusi võimalusi.

OpticsPro 11-ga viiakse müravähendus uuele tasemele.

DxO PRIME müravähendusalgoritmi on uues OpticsPro´s sisalduvas PRIME 2016 põhjalikult edasi arendatud. Lisandunud on ka rida tööriistu automaatkorrektsiooniks. Vaid mõne klikiga on nüüd võimalik viia sisse selliseid parendusi, mille teostamiseks oli varem vaja põhjalikke teadmisi ning palju aega.

DxO Prime 2016: parem ja kiirem

DxO Optics Pro 11 sisaldab ühe komponendina PRIME 2016 moodulit, mis annab varasematest versioonidest parema tulemuse ning on samaaegselt ka kiirem. Samuti võimaldab uus versioon vähendada müra senisest tulemuslikumalt kõrgema tundlikkusega tehtud piltidelt. Uus algoritm säilitab paremini detailid teravatel aladel ning sujuvad üleminekud foto hägusatel aladel. Ka tumedate alade detailid ning värvid säilitatakse paremini kohandades töötlusalgoritmi vastavaks failist loetud kaamera ning objektiivi andmetele.

Vaatamata funktsionaalsuse ja töötluskvaliteedi olulisele paranemisele, on kogu protsess kuni neli korda varasemast kiirem.

”Uue DxO PRIME mürasummutuse tulemus on muljetavaldav,” ütles profifotograaf Mike Mezeul peale uuendatud programmi kasutamist. “See võimaldab mul kasutada pildistamisel kõrget tundlikkust ning saada peale teisendamist siiski uskumatult detailiderikkad ning müravabad fotod.”

Automatiseeritud punktmõõtmisele tuginevad korrektsioonid

DxO pilditöötluse spetsialistid disainisid DxO OpticsPro tööriistale Smart Lighting uue lisamooduli, mis kasutab näotuvastustehnoloogiat, et rakendada kogu foto ulatuses intelligentset värvihaldust. Tulemuseks on laiem dünaamiline ulatus ning võimalus optimeerida fotol olevate nägude valgustatust ning kontrasti. Tulemus sarnaneb kaameras punkt-särimõõtmise kasutamisele kuid lisandunud on paindliku peenhäälestuse võimalus.

“DxO pilditöötluse spetsialistid on oma ülesandega jälle hästi hakkama saanud,” ütles Camilla Ferrari, professionaalne fotograaf ja DxO saadik. “Kasutades näotuvastust, on uut Smart Lightingpunktkorrektsiooni võimalik rakendada ka väga agressiivselt ning säilitada inimesed minu piltidel palju loomulikumate ning minu silmale meeldivamatena.“

Uuendatud tööriistad ja uus täisekraanivaade

DxO OpticsPro 11 lisab terve rea uusi kasulikke funktsioone:

  • Auto Microcontrast Mode, mis rikastab pilti, kuid hoolitseb samaaegselt näo detailide säilimise eest ja hoiab müra kontrolli all.
  • Selective Tone Controltagab loomulikuma tulemuse, taastades samaaegselt info varju- ja heledatelt aladelt ning vältides kesktoonide lamendamist.
  • Punasilmsuse vähendamise funktsioon on nüüd kombineeritud näotuvastusega ning see võimaldab ühe klikiga eemaldada punasilmsuse mitmelt näolt ning isegi mitmelt fotolt.
  • Uus täisekraanivaade eemaldab vaateväljast menüüd ning te saate keskenduda fotode valimisele, hindamisele ning eemaldamisele kasutades klahvikombinatsioone, et valikuprotsessi kiirendada.

Veel rohkem toetatud kaameraid.

DxO OpticsPro loeb teie faili metaandmeid ning pakub võimaluse laadida alla kaamerale ning objektiivile vastav lisamoodul.

Nende moodulite abil korrigeerib OpticsPro automaatselt konkreetse kaamera ning objektiivi iseärasustest tulenevaid moonutusi. Programmi viimane versioon DxO OpticsPro 11 lisab mitmete uute kaamerate toe - teiste hulgas ka Nikoni uue lipulaeva D5. Toetatud kaamera ning objektiivide kombinatsioonide hulk ületab nüüdseks 28 000.

DxO ONE uued funktsioonid

Rakenduse DxO ONE App, v1.4, mis on nüüdsest tasuta alla laetav AppStore´st, lisab kõigile DxO ONE kaameratele uued funktsioonid.

Need muudatused viidi sisse tuginedes kogu maailma fotograafidelt saadud väärtuslikule tagasisidele. DxO ONE saab järjest paremaks ilma selleta, et kasutaja peaks ostma uue kaamera.

Versiooni 1.4 uued funktsioonid:

  • Võimalus lisada pildi Exif andmetesse pildistaja andmed.
  • Funktsioon vesimärgi lisamiseks fotole otse kaameras.
  • Uus ja selgem kasutajaliides mis võimaldab kiiremat ligipääsu seadistustele.

„Täpselt nagu minu peegelkaamera ja statiiv, on DxO ONE saanud minu tööprotsessi oluliseks osaks ning seda mitte ainult seetõttu, et saan fotosid hetkega edastada enda tööandjale,“ ütleb fotograaf John Tawley. „Uute copyright ja vesimärgistamise funktsioonidega ei saa ma mitte ainult enda fotosid kiirelt jagada, vaid saan ka olla kindel, et minu fotod ei levi ning neid ei kasutata ilma minu nõusolekuta.

Hind ja saadavus

DxO OpticsPro 11 on saadaval kahe versioonina: Essential ja Elite ning Windows ja Mac arvutitele. Tooted on saadaval alates juunist. Kuni suve lõpuni kehtivad alljärgnevad kampaaniahinnad:

  • DxO OpticsPro 11 Essential Edition. Kampaaniahind 89 EUR
  • DxO OpticsPro 11 Elite Edition. Kampaaniahind 129 EUR
  • DxO ONE APP. Tasuta alla laaditav AppStore´st

Kui ostsite DxO OpticsPro vanema versiooni 1. aprillil 2016 või hiljem, saate selle DxO veebilehe www.dxo.com kaudu uuendada tasuta versioonile 11.

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region.

Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories.

We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, DxO One, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated.

At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide.

Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp