2021-04-09 08:00Pressiteade

Astrofotograafia jaoks optimeeritud lainurkobjektiiv

Tiny tooteseeria on Sony kaamerate kasutajate hulgas populaarsust kogunud juba alates 2017. aastast. Nüüd on kätte jõudnud aeg uue kerge lainurkobjektiivi jaoks, mis disainiti astrofotograafia vajadusi silmas pidades – Samyang AF 24mm f/1.8 FE.

 

AF 24mm f/1.8 FE kaalub ainult 230 grammi ja on vaid 7,1 cm pikk. Objektiivi kompaktsus ning valgusjõulisus muudavad selle ideaalseks kaaslaseks pikkadel retkedel parimat kompositsiooni otsivatele maastikufotograafidele. Objektiiv on loodud täiskaadrisensoriga kaameratele, kuid see toimib suurepäraselt ka APS-C kaameratega.

 

Uued funktsioonid on optimeeritud astrofotograafia jaoks.

 

AF 24 mm f/1.8 FE objektiivi funktsioonil „Custom Mode“ on LED-näidik lõpmatusse teravustamise kinnituseks, mis on eriti kasulik öövõtetel, kui liikudes või kaamerat seadistades võib teravustamispunkt paigast nihkuda. Režiimi „Custom Mode“ on võimalik juhtida uue fookuse hoidmise nupuga – saate ühe vajutusega seada fookuse lõpmatusse. Teil on võimalik salvestada ka enda kaamerale vastav fookuse lõpmatuse väärtus juhul, kui see erineb tehaseseadistustest.

Punane LED-tuli on märguandeks sellest, et kaamera ei teravusta lõpmatusse, roheline kinnitab aga lõpmatusse teravustamise õigsust – suurepärane funktsioon hämaras ning pimeduses pildistajatele.

 

Optiline konstruktsioon koosneb 11 elemendist 8 grupis, millest seitse on eritöötluse või koostisega läätsed (2 ASP, 3 HR ja 2 ED läätse), et saavutada parimaid tulemusi kogu pildivälja ulatuses. Objektiiv on eriti sobiv astrofotograafiaks, sest see annab teile rabava pildikvaliteedi minimaalsete moonutustega.

 

Objektiivis on kasutusel uusim STM-mootor, mis võimaldab juhtida suuremat ja raskemat läätsede gruppi teravustamisel veelgi vaiksemalt ning täpsemalt.

 

Üheksa lamelli moodustavad ringikujuline ava, mis loob sujuva, kreemja ja loomuliku tausta hägustamise ning võimaldab teil eeskujulikult objekti taustast esile tuua.

Objektiivil on ilmastikukindlad tihendid viies kohas kaitseks tolmu, kerge vihmahoo ja lume eest – nii saate jäädvustada rabavaid hetki ka karmides ilmastikuoludes.

 

 

Hind ja saadavus

Uus Samyang AF 24mm f/1.8 jõuab müügile maikuus soovitusliku letihinnaga 469 €.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-posti aadressil  richard.viidalepp@focusnordic.ee .

 

Peamised omadused

 

  • Kompaktne ja kerge.
  • Optimeeritud astrofotograafia jaoks.
  • Uus fookuse hoidmise nupp.
  • LED indikaator lõpmatusse teravustamise kinnituseks.
  • Suurepärane optiline jõudlus.
  • Ilmastikukindel.

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Ledgo, Hollyland, Feelworld, NiSi, Lexar, Delkin, Saramonic, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp