2020-05-28 08:13Pressiteade

Allveedroon professionaalidele

Olles vallutanud õhu, vaatab tehnoloogia nüüd teises suunas ja viib meid uue allveedrooniga Chasing M2veelgi sügavamale vee alla.

Chasing tutvustas ennast teed rajava ettevõttena allveedroonide osas juba tootega Gladius Mini, mis on entusiastidele mõeldud kerge ning taskukohane droon. Nüüd on aeg küps professionaalse veealuse drooni jaoks (ROV) – sündis uus M2.

Chasing M2 on kerge allveedroon, mis on suunatud professionaalsetele kasutajatele ning tööstuslikke vajadusi silmas pidades. Toote disain on spetsiaalselt kohandatud laevakerede ja sadamasildade uuringuteks, veealuste ehitustööde ning otsingu- ning päästetööde jaoks. Toote M2 uuteks omadusteks on tugevamad mootorid ning nende suurem arv, täiustatud kaamera, parandatud pildikvaliteet ja võimalus kinnitada toote külge laseriga mõõteseade, robothaaratsid või mis tahes teisi kuni 1,5 kg kaaluvad lisatarvikuid, mis abistavad teid vajalike tööde juures.

Vaatamata oma kergele kaalule (4,5 kg) on droonile M2 paigaldatud kaheksa võimsat mootorit, mille tiivikud võimaldavad M2-l liikuda täpselt soovitud suunas ning asendis. Drooni kiirus ulatub kuni 3 sõlmeni, see on võimeline sukelduma kuni 100 m sügavusele ja toimima horisontaalselt kuni 200 m ulatuses. 

Tiivikute mootorid on varustatud kinnijäämisvastase kaitsega, et vähendada mootorite kahjustamise riski. See võimaldab piloodil drooni juhtida ohutult ja usaldusväärselt igasugustes keerulistes veealustes keskkondades.

M2 kaamera on f/1.8 maksimaalse avaarvuga ning suudab jäädvustada 4K videot. Kaameral on 1/2.3´´ Sony CMOSsensor koos elektroonilise pildi stabiliseerimise funktsiooniga, tänu millele paranes oluliselt kaamera sooritus nõrga valgustuse tingimustes ning suurenes dünaamiline ulatus. Samuti on droon varustatud kahe 2000-luumenilise LED valgustiga, mille heledust on võimalik muuta.

Veel üheks põnevaks omaduseks on vahetatav aku. Drooniga M2 kaasas olev 99 Wh aku võimaldab olenevalt töörežiimist 2–4 tunnist kasutusaega. Kui vajate pikemat tööaega, on seadmele võimalik osta 200 Wh mahtuvusega aku.

Üheks omaduseks, mida professionaalid on küsinud, on võimalus kinnitada allveedroonile väliseid seadmeid, et avardada drooni kasutusvõimalusi. M2 on nüüd ühilduv näiteks selliste lisaseadmetega, nagu robothaarats, GoProkaamera, välised LED valgustid, laseriga mõõteseadmed jne. Maksimaalne seadmele kinnitatav lisaraskus saab kaaluda kuni 1,5 kg.

 

Droon Chasing M2 tuleb müügile juulis ja komplektide soovituslikud müügihinnad koos käibemaksuga algavad 2900€-st.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust e-maili aadressil richard.viidalepp@focusnordic.ee.

 

Peamised omadused

  • Loodud professionaalsetele kasutajatele näiteks laevakere või sadamasilla uuringuteks, veealuste ehitustööde jälgimiseks ja otsingu- ning päästetöödeks.
  • 8 mootorit.
  • Vahetatav aku.
  • 4K video.
  • Maksimaalne sügavus 100 m, horisontaalne ulatus 200 m.
  • Ühilduv lisaseadmetega, nagu näiteks robothaarats, GoPro kaamera, valgustid ja laseriga mõõteseade.

 


Teave Focus Nordic – Estonia

Focus Nordic is the largest distributor of photographic products in the Nordic and Baltic region. Our range includes many of the strongest brands, both in terms of cameras, binoculars and accessories. We represent Lowepro, Joby, Zeiss, Samyang, Rotolight, Panasonic, Polaroid, Kenko, Sirui, 360fly, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus. Our business concept is to have an effective distribution directly from our own warehouse, supplying retailers in the Nordic and Baltic region with the best products. By big purchases for the entire Nordic and Baltic region, the best prices, both on products and freight are negotiated. At Focus Nordic, we take an active stand for good working conditions and a good social situation of our suppliers worldwide. Through our membership of the Business Social Compliance Initiative (BSCI), we support the organization's code of conduct. It should include ensuring that suppliers respect human rights and complies with applicable laws and regulations.


Kontaktid

Richard Viidalepp
Area Manager Estonia
Richard Viidalepp