2014-11-18 09:15Pressmeddelande

Nu är D-Links smarta hemprodukter här

null

D-Link har nu en hel serie av produkter, utan månadsavgift och installationsavgift, för det smarta hemmet som fungerar med iOS och Android-enheter. D-Links nya produktkategori mydlink Home är en prisvärd, enkel gör-det-själv-lösning för att automatisera hemmet. Alla produkterna fungerar med varandra och kan styras eller schemaläggas från en smartphone eller surfplatta.

D-Links produktkategori mydlink Home är enkel att installera och använda samt är utvecklade för att fungera ihop. Den nya produktserien gör husägare och lägenhetsinnehavares liv både lättare och säkrare. Med smarta produkter som rörelsedetektorer, smart fjärrströmbrytare, smarta kameror och enhet för trådlös musik, underlättas vardagen. 
Mydlink Home-enheterna är trådlösa och kan styras och schemaläggas med D-Links app – mydlink Home – hemma eller från distans. Appen för mydlink Home har ett enkelt gränssnitt där olika enheter kan namnges och grupperas för ökad kontroll. 


Exempel på funktioner och egenskaper:

  • Slå på eller av en lampa med hjälp av nya smartplug (DSP-W215) som också kan kopplas ihop med rörelsedetektorn (DCH-S150).
  • Skapa scheman för automatisering av tända och släcka exempelvis lampor.
  • Strömma musik trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta till din ljudanläggning, med Music Everywhere (DCH-M225), görs via AirPlay eller DLNA.
  • Aktivera och avaktivera alla enheterna från distans via en smartphone eller surfplatta• Samtliga produkter stöder WPS där installationen görs med ett knapptryck.

Produktsida
http://www.dlink.com/se/sv/home-solutions/mydlink_home/mydlink-home

Lågupplösta bilder
http://www.flickr.com/photos/dlinknordic

Högupplösta pressbilder
http://bit.ly/mydlink-Home-bilder

Pris och tillgänglighet
Produktserien mydlink Home blir tillgänglig i butik denna vecka. Det rekommenderade butikspriserna är:

  • mydlink Home Smart Plug (DSP-W215) 449 kronor 
  • mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150) 399 kronor 
  • mydlink Home-kamera Monitor HD (DCS-935L) 999 kronor 
  • mydlink Home-kamera Monitor 360 (DCS-5010L) 999 kronor 
  • mydlink Home Music Everywhere (DCH-M225) 499 kronor 


För mer information och produkttest, vänligen kontakta:
Marco Stenvall, Produktchef D-Link Norra Europa
E-post: marco.stenvall@dlink.com
Mobil: 0738-33 44 77

Om D-Link
D-Link är en världsledande leverantör av nätverksprodukter för det digitala hemmet, företag samt tele- och bredbandsoperatörer. D-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter som integrerar switching, trådlösa produkter, bredband, lagring, ip-kameror och molnbaserad nätverkshantering. D-Link Norra Europa (Norden och Benelux) etablerades 1995 och har idag drygt 60 medarbetare samt kontor i Bryssel, Helsingfors, Haparanda, Köpenhamn. www.dlink.se


Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera