2022-05-24 09:00Pressmeddelande

D-Links DGS-1210-serie är nu kompatibel med Nuclias Connect

Den kostnadsfria programvaran Nuclias Connect kan nu centralt hantera D-Links bästsäljande DGS-1210-serie med administrerbara smartswitchar.Den kostnadsfria programvaran Nuclias Connect kan nu centralt hantera D-Links bästsäljande DGS-1210-serie med administrerbara smartswitchar.

[Stockholm – 24 maj , 2022] – D-Link, en global ledare inom nätverkslösningar, meddelar att de bästsäljande smartswitcharna i DGS-1210-serien nu är kompatibla med den kostnadsfria programvaran för Nuclias Connect administrationslösning för nätverk. Den helt nya uppdateringen förser nya och befintliga kunder med centraliserad nätverksadministration av kompatibla switchar och trådlösa accesspunkter utan extra kostnad.

Nuclias Connect erbjuder licensfri centraliserad administration av nätverksswitchar och trådlösa accesspunkter, totalt upp till 1000st enheter. Designad med skalbarhet, integritet och anpassning i åtanke, kan Nuclias Connect användas som en mjukvarubaserad administrationplattform lokalt eller som en molnbaserad lösning. Den är idealisk för organisationer med stora anläggningar, campusmiljöer eller fjärranslutna filialkontor, så att de kan övervaka och konfigurera hela sitt trådbundna och trådlösa nätverk.

Integrationen av DGS-1210 seriens smartswitchar med Nuclias Connect ger nätverksadministratörer snabb och enkel tillgång till viktig information om switcharna, såsom IP/MAC-adresser, programvaruversion, porttrafikanvändning, PoE-strömbudget och CPU/minnesanvändning. Möjligheten att se status för alla switchportar från alla platser och nätverk genom en enda skärm gör det möjligt för administratörer att snabbt reagera på problem i realtid samt få insyn så att de kan förutse problem innan de uppstått.

Dessutom kan nätverksadministratörer med hjälp av Nuclias Connect skicka batchkonfiguration av portar, IP-gränssnitt, , VLAN, åtkomstkontroll och programvaru-uppgraderingar till flera switchar samtidigt, vilket sparar dyrbar tid och minimerar fel.

Den kostnadsfria Nuclias Connect-programvaran är enkel att installera och förbättrar DGS-1210-seriens  smartswitchar med centraliserad övervakning, konfiguration och administration utan extra kostnad. Den är för närvarande kompatibel med DGS-1210-10, DGS-1210-10P, DGS-1210-10MP, DGS-1210-20, DGS-1210-26, DGS-1210-28, DGS-1210-28P, DGS-1210-28MP, DGS-1210-52, DGS-1210-52MP, För den senaste kompatibilitetsinformationen, besök eu.dlink.com.Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks- och trådlösa produkter, videoövervaknings- och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer. För mer information, vänligen besök: http://www.dlink.se


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera

Relaterad media