2013-02-22 13:17Pressmeddelande

D-Link presenterar nya 4G-lösningar på MWC 2013

null

På Mobile World Congress 2013 i Barcelona i nästa vecka kommer D-Link att lansera ett flertal lösningar som möjliggör för mobiloperatörer och kunder kan använda hastighet och flexibilitet av 4G/LTE-nätet på helt nya sätt.

Med IAD-enheten DWR-926 blir ett uppkopplat 4G-hem verklighet. Den portabla 4G-routern 4G Portable NAS Router, som kan ansluta till D-Links innovativa molnlösning mydlink, ger nya möjligheter för användarna. D-Links nya 4G-VDSL hybrid gateway erbjuder en säker uppkoppling och effektiv lastbalansering. När kunder behöver LTE för de mest tunga applikationerna innebär DWR-855 och DWR-955 ny nivå för pålitlighet och säkerhet.

– Som en ledande aktör inom trådlösa nätverk är vi stolta att kunna kombinera prestanda, korta svarstider och hög kapacitet med 4G och vår molnlösning. D-Link är väl positionerade för att förstå både operatörer, företag och konsumenter och sedan föra ihop dem och erbjuda ett brett utbud av molnbaserade lösningar. Det förändrar sättet hur världen kopplar upp sig - oavsett om det är hemma eller på arbetet. D-Links lösningar hjälper kunderna att gå bortom vanlig access och göra mer med deras 4G-uppkoppling, säger Kevin Wen, Europachef på D-Link.

LTE Home
DWR-926 LTE 11ac DECT IAD är utvecklad för det moderna 4G-hemmet. Produkten stöder upp till fyra dect-handsets för VoLTE-telefoni och den nya wifi-standarden 802.11ac. Med 11ac är det möjligt att strömma HD-film, ip-telefoni och spel på flera olika enheter samtidigt. DWR-926 integrerar också mydlink-seriens molnbaserade ip-kameror, mediespelare och NAS. Nu är det enklare än någonsin ta del av fördelarna med ett mobilt och socialt liv.

Portable 4G NAS Router
D-Links bärbara 4G NAS-router kan användas för att nå den fulla potentialen av deras anslutning praktiskt taget var som helst, med hjälp av moln-teknik. Produkten finns i två utföranden: en version för hemmet som är anpassad för skrivbordet eller hyllan. Den andra versionen är en batteridriven modell som är utvecklad för människor på språng. Med endast en knapptryckning på routern skapas en Wi-Fi-hotspot som utökar ett befintligt trådlöst nätverk. Routern kan också dockas med en NAS för enkel fildelning.

4G‐VDSL Hybrid Gateway
D-Link 4G-VDSL Hybrid Gateway är en lösning som integrerar 4G och VDSL i hemmen.
Dagens teleoperatörer utnyttjar deras nät maximalt med applikationer som strömmade video, online gaming och allt större filöverföringar. D-Links 4G-VDSL Hybrid Gateway erbjuder hjälp med både pålitlig uppkoppling och effektiv lastbalansering. Vid behov finns dynamisk lastdelning och QoS för IP-trafik som säkerställer att hemanvändare kan få triple-play-tjänster utan fördröjning.

4G M2M Gateway
Den nya DWR-855 Coolbox HSPA+ router och DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA Router är utvecklade för att hantera tunga applikationer. De båda routrarna erbjuder integrerade 4G LTE WAN och WLAN-kapacitet, samt avancerade funktioner som failover, ständig uppkoppling, redundanta WAN-länkar och VPN-anslutning för hög trådlös prestanda. Produkternas skal består av en härdad metall-konstruktion. När förhållandena kräver maximal tillförlitlighet och säkerhet så är DWR-855 och DWR-955 de routrar som D-Link rekommenderar.

D-Link på MWC 2013
På Mobile World Congress så finns D-Link representerade i Hall 2, Stand 2MR48, men för åtkomst till 4G-produkterna vänligen kontakta Lars Larsson som finns på plats på mässan och kan ge en demonstration.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Larsson, D-Link
Nordic Teleco/ISP Business Development Manager
Tel: 070-6669700
E-post: lars.larsson@dlink.com

Marco Stenvall, D-Link
Produktchef, Konsumentprodukter
E-post: marco.stenvall@dlink.com
Tel: 08-564 619 16
Mobil: 0738-33 44 77

Om D-Link
D-Link är en världsledande leverantör av nätverksprodukter för det digitala hemmet, företag samt tele- och bredbandsoperatörer. D-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter som integrerar switching, trådlösa produkter, bredband, lagring, ip-kameror och molnbaserad nätverkshantering. D-Link Norra Europa (Norden och Benelux) etablerades 1995 och har idag drygt 60 medarbetare samt kontor i Bryssel, Helsingfors, Haparanda, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. www.dlink.se


Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera