2019-09-10 10:33Pressmeddelande

D-Link lanserar en ny 5-Megapixel "Fisheye" kamera i Vigilance serien

null

[Stockholm – 9 Sept 2019] – D-Link, en global ledare inom säkerhets- och övervakningslösningar, tillkännager en ny kamera vilket utökar övervakningsportföljen. Vigilance 5-Megapixel "Fisheye" kameran (DCS-4625) är fullt utrustad med nya, innovativa funktioner och en kapacitet för att säkerställa en 24-timmars drift hos ett företag.

HD-kameran har designats med maximal säkerhet och administration i åtanke, inklusive en "fisheye"-lins som säkerställer 360-graders täckning med en högupplöst sensor och distorsionskorrigering, vilket ger tydliga bilder hela tiden. Vigilance 5-Megapixel "Fisheye"-kameran är idealisk för övervakning av stora områden såsom industriella platser eller stora kontorslokaler. Kameran ger meddelanden vid rörelsedetektering, liksom video- och ljudinspelningar. Vigilance 5-Megapixel "Fisheye"-kameran säkerställer att ingen misstänkt aktivitet går förbi obemärkt.

Stöd för den senaste standarden H.265 High Efficiency Video Coding (HEVC) används nätverkets bandbredd till förbättrad kvalitet. 3D-brusreducering (3DNR) och bred dynamisk räckvidd (WDR) förbättrar ytterligare kvaliteten på bilder som fångats under utmanande belysningsförhållanden, till exempel vid ingångar i ett hus. Inbyggt mörkerseende, med IR-lysdioder och ett automatiskt IR-filter, ger en tydlig bild även i fullständigt mörker.

Kamera har inbyggd PoE vilket gör den enkel att installera, så det finns inget behov av extra elektriska ledningar eller skrymmande strömförsörjning.

För dig som vill övervaka i realtid, följer det med en gratis programvara, D-ViewCam, vilket gör det möjligt för användare att centralt hantera flera kameror och hålla sig uppdaterade med inspelningar och larm. D-ViewCam appen ger också användare möjlighet att titta till övervakade områden, oavsett vilken tid på dagen.

D-Link’s Vigilance 5-Megapixel "Fisheye" Kamera (DCS-4625) specifikationer:

  • 1/2.5” 5-Megapixel progressive CMOS sensor
  • Max upplösning 2560 x 1920
  • Wide Dynamic Range (WDR) bild förbättring
  • Inbyggd IR LED, 5m täckning för användning i mörker
  • H.265, H.264, MJPEG codec support för streaming och inspelning
  • Rörelse detektion

Tillgänglighet och pris

Tag kontakt med din distributör för mer information

http://www.dlink.com


Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera