2013-07-08 14:18Nyheter

Fortsatt stöd och försäljning av Boxee Box by D-Link

D-Link bekräftar att mediespelaren Boxee Box, trots Samsungs uppköp av mjukvarubolaget Boxee, fortfarande kommer säljas och ges support på i Europa för både nya och existerande kunder.

- Sedan lanseringen 2010, har Boxee Box by D-Link mottagit många erkännanden världen över som en av de bästa mediespelarna på marknaden. Boxee Box har varit med och definierat den moderna mediespelaren och är fortfarande en av de bästa produkterna inom denna kategori, säger Marco Stenvall, Produktchef D-Link Norra Europa. 

D-Link kommer att fortsatt erbjuda garanti för nya och existerande kunder. Användare kommer nu och i framtiden kunna komma åt innehåll både lokalt och via tredje part. 

Kundsupporten för Boxee Box by D-Link kommer också att vara oförändrad. Kunder kan kontakta supporten via e-post support@boxee.tv eller besöka supportsidan på  www.boxee.tv/help

Produktsida: www.dlink.se/boxeebox

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Erlandsson, Sälj- och Marknadsdirektör D-Link Nordic, E-post: magnus.erlandsson@dlink.com, Tel: 0733-70 10 03

Om D-Link

D-Link är en världsledande leverantör av nätverksprodukter för det digitala hemmet, företag samt tele- och bredbandsoperatörer. D-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter som integrerar switching, trådlösa produkter, bredband, lagring, ip-kameror och molnbaserad nätverkshantering. D-Link Norra Europa (Norden och Benelux) etablerades 1995 och har idag drygt 60 medarbetare samt kontor i Bryssel, Helsingfors, Haparanda, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. www.dlink.se


Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera