2022-12-21 12:35Nyheter

D-Link presenterar AI-stödda Wi-Fi-kameror med 2K QHD-upplösning för inom- och utomhusbruk

DCS-8350LH & DCS-8620LH V-H: 2K QHD Wi-Fi-kamera för inomhusbruk (DCS-8350LH) och 2K QHD Wi-Fi-kamera för utomhusbruk (DCS-8620LH)

[Stockholm – 21 december, 2022] - D-Link, en global ledare inom nätverks- och kommunikationsteknik, har lagt till två nya övervakningskameror med 2K QHD-upplösning i mydlink™-familjen, en Wi-Fi-kamera för inomhusbruk (DCS-8350LH) och en Wi-Fi-kamera för utomhusbruk (DCS-8620LH). De nya produkterna är enkla att installera och tillhandahåller fjärrövervakning för användare som vill övervaka och skydda sitt hems eller lilla kontors interiör och utsida.

Båda kamerorna erbjuder 2K QHD-upplösning, 4x högre än standard HD-upplösning, för att tillhandahålla övervakning dygnet runt och videoinspelning vid händelse med utmärkt skärpa och återgivning i detalj. Extra viktigt under vintersäsongen är det integrerade mörkerseendet som gör det möjligt för användare att se upp till 7 meter, även i fullständigt mörker.

De nya kamerorna använder integrerad AI-stödd rörelse- och ljuddetekteringsteknik för att bearbeta information i realtid. Eftersom intelligensen är integrerad i kamerorna är detekteringen snabbare och kräver mindre bandbredd samt är prenumerationsfri.

När inomhuskameran DCS-8350LH känner av människor, kolmonoxid- eller rökdetektorljud varnar den omedelbart användaren, startar videoinspelning eller larmar för att skydda alla som befinner sig inomhus. Utomhuskameran (DCS-8620LH) kan med hjälp av artificiell intelligens skilja på människor och fordon tack vare sin integrerade AI-stödda teknik, och om den känner av glas som krossas kommer att kameran att meddela användaren och starta videoinspelning eller starta ett larm för att avskräcka inkräktare och skydda lokaler. Kamerans väderbeständiga IP65-klassade design gör att den kan placeras antingen inomhus eller utomhus.

Med den inbyggda mikrofonen och högtalaren i båda modellerna kan användare prata med familjemedlemmar medan de tittar på dem på skärmen. Högtalaren i DCS-8620LH fungerar även som en högljudd siren med en ljudstyrka på 90 dB för att skrämma bort inkräktare när kameran känner av ovanlig aktivitet.

Installationen av kamerorna görs snabbt och enkelt med mydlink-appen™ för smartphones eller surfplattor. När de har konfigurerats kan användaren se och hantera sina kameror från valfri plats med internetanslutning. Funktionen ”Scener” gör det också möjligt för användare att snabbt slå på / av detekteringsvarningar och spela in när de är hemma, bortresta eller sover.



Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks- och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer. För mer information, vänligen besök: http://www.dlink.se


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera