2023-02-22 07:00Nyheter

D-Link presenterer nye multigigabit-switcher for å fremtidssikre bedrifts- og hjemmenettverk

DMS-107 & DMS-1100-10TPV-H: 7-ports uadministrert multigigabit-switch (DMS-107) og en 10-ports administrert smart multigigabit-switch med støtte for PoE (DMS-1100-10TP)

[Stockholm – 22. februar, 2023] – D-Link, en global leder innen nettverks- og kommunikasjonsteknologi presenterer ytterligere to tillegg til sin portefølje av multigigabit-switcher, en 7-ports uadministrert multigigabit-switch (DMS-107) og en 10-ports administrert smart multigigabit-switch med støtte for PoE (DMS-1100-10TP).

DMS-107

Den splitter nye uadministrerte 7-ports multigigabit-switchen (DMS-107) er en kostnadseffektiv løsning for oppgradering til et multigigabit-nettverk. Med to 2,5 Gigabit- og fem Gigabit-porter, gir switchen en rask og enkel måte å oppgradere nettverk for å eliminere flaskehalser og maksimere ytelse og gjennomstrømning.

2,5 Gigabit-portene gir en tilkobling med høy båndbredde til nettverkstilkoblede lagringsenheter (NAS) og Wi-Fi 6-rutere/aksesspunkter, mens Gigabit-portene muliggjør rask og pålitelig tilkobling til flere spill-PCer og arbeidsstasjoner. DMS-107 gjør det mulig for brukere å få tilgang til nettverksressurser og overføre store multimediefiler i høye hastigheter, noe som gjør den ideell for krevende bedrifts- eller hjemmenettverksinstallasjoner.

DMS-107s lave strømforbruk og vifteløse design gir økt pålitelighet, stillegående drift og lavere strømkostnader. De grønne teknologifunksjonene, IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet (EEE) og koblingstilstandsdeteksjon, reduserer switchens strømforbruk når nettverksutnyttelsen er lav, og reduserer energikostnadene i inaktive perioder.

Det nye produktet tilbyr også datatrafikkstyringsfunksjoner som IEEE 802.1p Quality of Service (QoS) og IEEE 802.3x Flow Control. 802.1p QoS-funksjonen lar trafikk klassifiseres i åtte prioritetsnivåer, slik at ulike typer trafikk kan prioriteres basert på deres betydning.

DMS-1100-10TP

Den avanserte 10-ports administrerte smarte multigigabit-switchen med støtte for PoE (DMS-1100-10TP) er ideell for selskaper som ønsker å oppgradere til Wi-Fi 6. Med åtte 2,5 Gigabit PoE-porter og to 10 Gigabit SFP+ opplink-porter gir den nye switch multigigabit-tilkoblingen som kreves for å maksimere gjennomstrømningen av høyytelses 802.11ax-aksesspunkter, samt optimal høyhastighets-tilkobling til nettverksinfrastrukturen.

DMS-1100-10TP støtter IEEE 802.3bz og er fullstendig bakoverkompatibel med 802.3ab Gigabit Ethernet for å levere 2,5 Gigabit hastighet ved bruk av standard Cat 5e-kabler, koblet til opptil 100 meter unna. Switchen kan enkelt integreres i eksisterende Gigabit Ethernet-nettverksinfrastruktur samtidig som den fremtidssikrer nettverk for neste generasjons 2,5 Gigabit-tilkoblinger.

Med et totalt effektbudsjett på 240 W, kan switchen levere opptil 30 W per port til tilkoblede PoE-drevne enheter. Det høye effektbudsjettet og PoE+-støtten lar switchen koble til og drive flere Wi-Fi 6-aksesspunkter.

DMS-1100-10TP støtter D-View, et nettverksadministrasjonssystem som muliggjør sentral styring av kritiske nettverksegenskaper som tilgjengelighet, pålitelighet, motstandskraft og sikkerhet.

 

 

 

 Om D-Link

D-Link designer, utvikler og produserer prisbelønte nettverks- og trådløse produkter, videoovervåkning og automatiseringsløsninger for hjem og bedrift. Som et verdensledende selskap skaper D-Link betingelsene for fremtidens kommunikasjon. D-Link er også en viktig del av smarthjemmet, så det er enkelt og rimelig for folk over hele verden å kunne overvåke, automatisere og kontrollere hjemmene sine uansett hvor de er, når som helst via en smarttelefon eller nettbrett. D-Links omfattende serie med innovativ og intuitiv teknologi med høy ytelse er tilgjengelig for både bedrifter og enkeltpersoner gjennom sitt globale nettverk av ulike forhandlere, detaljhandlere og tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: https://eu.dlink.com/no/nb


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera