2023-06-29 11:47Nyheter

D-Link presenterer D-View 8: Programvare for administrasjon av bedriftsnettverk

D-View 8 programvare for nettverksadministrasjon
(DV-800)
Omfattende verktøy for administrasjon av kablede og trådløse nettverk gjør det mulig for brukere å sentralt administrere, overvåke og vedlikeholde kritiske nettverk

[Stockholm – 29. juni, 2023] D-Link, en global leder innen nettverks- og kommunikasjonsteknologi, har introdusert D-View 8, et kraftig og skalerbart verktøy for nettverksadministrasjon som gir brukerne fullstendig oversikt og kontroll over nettverksinfrastrukturen deres. Designet for å møte de skiftende behovene til mellomstore og store bedrifter, gir D-View 8 avanserte overvåkings-, administrasjons- og automatiseringsfunksjoner for flere lokasjoner/kontorer og flere nettverk i én brukervennlig plattform.

Med D-View 8 kan nettverksadministratorer enkelt overvåke og kontrollere nettverksenheter fra en enkelt sentral plassering. D-View 8 er tilgjengelig i Standard- og Enterprise Edition-versjoner, og begge tilbyr bedrifter i alle størrelser avanserte nettverksovervåkings- og administrasjonsmuligheter for D-Link-nettverksswitcher, trådløse aksesspunkter og tredjepartsenheter.

D-View 8 Standard Edition tilbyr nettverksvisualisering i sanntid, proaktive varsler og omfattende rapporteringsverktøy som lar bedrifter raskt identifisere og løse problemer før de påvirker driften. Systemet effektiviserer nettverksadministrasjonen, slik at bedrifter kan optimalisere nettverkene sine og forbedre driftseffektiviteten. Funksjoner som automatisk enhetsdeteksjon, backup for konfigurasjoner og fastvareoppdateringer forenkler hverdagslige nettverksoppgaver og reduserer manuelt arbeid.

D-View 8 Enterprise-versjonen bygger på funksjonene til standardversjonen og gir tilleggsfunksjoner designet for større og mer komplekse nettverk. Dobbel serverstøtte gir redundans og høy tilgjengelighet, mens sFlow-analysatoren med flere prober gir bedre synlighet, forbedret feilsøking, raskere trafikkanalyse og skalerbarhet for nettverksovervåking og administrasjon.

"D-View 8 demonstrerer vår forpliktelse til å tilby komplette nettverksløsninger til våre kunder," sa Claude Chou, administrerende direktør i D-Link Europe. "Med sine avanserte funksjoner og intuitive grensesnitt effektiviserer D-View 8 nettverksadministrasjonen, slik at bedrifter kan optimalisere nettverkene sine og forbedre driftseffektiviteten."

For mer informasjon om D-View 8 og for å laste ned en 90-dagers gratis prøveversjon av Enterprise Edition, besøk nettsiden her.



Om D-Link

D-Link designer, utvikler og produserer prisbelønte nettverks- og trådløse produkter, videoovervåkning og automatiseringsløsninger for hjem og bedrift. Som et verdensledende selskap skaper D-Link betingelsene for fremtidens kommunikasjon. D-Link er også en viktig del av smarthjemmet, så det er enkelt og rimelig for folk over hele verden å kunne overvåke, automatisere og kontrollere hjemmene sine uansett hvor de er, når som helst via en smarttelefon eller nettbrett. D-Links omfattende serie med innovativ og intuitiv teknologi med høy ytelse er tilgjengelig for både bedrifter og enkeltpersoner gjennom sitt globale nettverk av ulike forhandlere, detaljhandlere og tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: https://eu.dlink.com/no/nb


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera