2023-07-05 06:15Nyheter

D-Link lanserer nye små multigigabit-switcher for å fremtidssikre forretnings- og hjemmenettverk

DMS-105 og DMS-108, 5/8-porters små 2,5G multigigabit-switcherNettverksswitchene med høy ytelse har 2,5G multigigabit-tilkobling for å oppgradere SMB-, større forretnings- og hjemmenettverk for morgendagens behov.

[Stockholm - 5. juli, 2023]   D-Link, en global leder innen nettverks- og kommunikasjonsteknologi, legger til to nye produkter i sin portefølje av multigigabit-switcher: DMS-105 og DMS-108, 5/8-porters små 2,5G multigigabit-switcher. De nye switchene gir en rask, enkel og rimelig måte å oppgradere hjemme- og bedriftsnettverk på for å eliminere flaskehalser og maksimere ytelse og gjennomstrømming.

Med fem eller åtte 2,5G multigigabit-porter gir switchene raske og pålitelige kablede tilkoblinger til NAS-enheter (Network-Attached Storage), Wi-Fi 6-rutere/-aksesspunkter, spill-PC-er og arbeidsstasjoner. Switchene er perfekte for krevende forretnings- eller hjemmenettverksoppsett, og gir brukerne tilgang til nettverksressurser og overfører store multimediefiler lynraskt.

DMS-105 og DMS-108 tilbyr Quality of Service (QoS) støtte, som gjør at ulike typer applikasjoner kan prioriteres, avhengig av deres betydning. Støtte for IGMP Snooping optimaliserer multicast-datastrømmer for båndbreddeintensive applikasjoner som IPTV, noe som reduserer unødvendig nettverkstrafikk og forbedrer ytelsen. 

De små multigigabit-switchene har lavt strømforbruk og en vifteløs design for å forbedre påliteligheten og redusere strømkostnadene samtidig som de muliggjør stille drift. Det kompakte og diskrete metallchassiset gjør at switchene enkelt kan installeres der det trengs.

"D-Link har tatt hensyn til de økende kravene til den moderne arbeidsplassen og travle hjemmet, som krever raskere og pålitelig tilkobling, " sa Claude Chou, administrerende direktør i D-Link Europe. "Med sin multigigabit-tilkobling og plug-and-play-design gir DMS-105 og DMS-108 eksepsjonell hastighet og ytelse for å støtte behovene til ethvert hjemme- eller bedriftsnettverk."



Om D-Link

D-Link designer, utvikler og produserer prisbelønte nettverks- og trådløse produkter, videoovervåkning og automatiseringsløsninger for hjem og bedrift. Som et verdensledende selskap skaper D-Link betingelsene for fremtidens kommunikasjon. D-Link er også en viktig del av smarthjemmet, så det er enkelt og rimelig for folk over hele verden å kunne overvåke, automatisere og kontrollere hjemmene sine uansett hvor de er, når som helst via en smarttelefon eller nettbrett. D-Links omfattende serie med innovativ og intuitiv teknologi med høy ytelse er tilgjengelig for både bedrifter og enkeltpersoner gjennom sitt globale nettverk av ulike forhandlere, detaljhandlere og tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: https://eu.dlink.com/no/nb


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera