2022-12-21 12:38Uutiset

D-Link esittelee tekoälyn tukemat Wi-Fi-kamerat 2K QHD -resoluutiolla sisä- ja ulkokäyttöön

DCS-8350LH & DCS-8620LHV-O: 2K QHD Wi-Fi-sisäkamera (DCS-8350LH) ja 2K QHD Wi-Fi-ulkokamera (DCS-8620LH)

[Tukholma – 21. joulukuuta, 2022] - D-Link, globaali verkko- ja yhteysteknologian alan  johtaja, on lisännyt mydlink-perheeseen™ kaksi uutta valvontakameraa 2K QHD -resoluutiolla, sisä-Wi-Fi-kameran (DCS-8350LH) ja ulkokäyttöön tarkoitetun Wi-Fi-kameran (DCS-8620LH). Uudet tuotteet on helppo asentaa ja tarjoavat etävalvonnan käyttäjille, jotka haluavat valvoa ja suojata kotinsa tai pienen toimistonsa sisä- ja ulkotiloja.

Molemmat kamerat tarjoavat 2K QHD -resoluution, 4x korkeamman kuin tavallinen HD-resoluutio, joka tarjoaa ympärivuorokautisen valvonnan ja tapahtumien videotallennuksen erinomaisella terävyydellä ja yksityiskohtaisella toistolla. Erityisen tärkeää talvikaudella on integroitu yönäkö, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä jopa 7 metriä, jopa täydellisessä pimeydessä.

Uudet kamerat käyttävät integroitua tekoälyn tukemaa liike- ja äänentunnistustekniikkaa tietojen reaaliaikaiseen käsittelyyn. Koska älykkyys on integroitu kameroihin, tunnistus on nopeampaa ja vaatii vähemmän kaistanleveyttä sekä on tilausvapaa.

Kun DCS-8350LH-sisäkamera havaitsee ihmisiä, häkä- tai savunilmaisimen ääniä, se hälyttää välittömästi käyttäjää, aloittaa videotallennuksen tai hälyttää suojaamaan ketään sisällä olevaa. Ulkokamera (DCS-8620LH) voi käyttää tekoälyä erottaakseen ihmiset ja ajoneuvot integroidun tekoälyn tukeman tekniikan ansiosta, ja jos se havaitsee lasin särkymisen, kamera ilmoittaa siitä käyttäjälle ja aloittaa videotallennuksen tai aloittaa hälytyksen tunkeilijoiden estämiseksi ja tilojen suojaamiseksi. Kameran säänkestävä IP65-luokiteltu muotoilu mahdollistaa sen sijoittamisen joko sisä- tai ulkotiloihin.

Molempien mallien sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen ansiosta käyttäjät voivat puhua perheenjäsenten kanssa katsellessaan heitä näytöltä. DCS-8620LH: n kaiutin toimii myös kovana sireeninä, jonka äänenvoimakkuus on 90 dB, pelotellakseen tunkeilijoita, kun kamera havaitsee epätavallista toimintaa.

Kameroiden asennus tapahtuu nopeasti ja helposti älypuhelimille tai tableteille tarkoitetulla mydlink-sovelluksella™. Kun asetukset on määritetty, käyttäjä voi tarkastella ja hallita kameroitaan mistä tahansa paikasta, jossa on Internet-yhteys. "Maisemat" -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat myös nopeasti kytkeä tunnistushälytykset päälle / pois päältä ja tallentaa, kun he ovat kotona, poissa kotoa tai nukkumassa.Tietoa D-Link

D-Link suunnittelee, kehittää ja valmistaa palkittuja verkko- ja langattomia tuotteita, videovalvonta- ja automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Maailman johtavana yrityksenä D-Link luo edellytykset tuleville viestintätavoille. D-Link on myös tärkeä osa älykotia, jotta ihmisillä ympäri maailmaa on helppoa ja edullista pystyä seuraamaan, automatisoimaan ja hallitsemaan kotiaan missä tahansa, milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. D-Linkin kattava innovatiivisten, suorituskykyisten ja intuitiivisten teknologioiden valikoima on sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavilla sen maailmanlaajuisen erilaisten vähittäiskauppiaiden, jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien verkoston kautta. Lisätietoja: http://www.dlink.fi